Nagrađeni najuspešniji sportisti u šidskoj opštini

Nagradu za najbolju sportistkinju i sportistu 2022. godine u opštini Šid poneli su Bojana Jovanović, članica BK "Šid" i reprezentativka Srbije i Lazar Danguzov, stonoteniser STK "Partizan" iz Šida. Dodela priznanja upriličena je na svečanosti u sali Kulturno obrazovnog centra u Šidu.

Izvor: Sremske novine

Četvrtak, 09.02.2023.

09:29

Nagrađeni najuspešniji sportisti u šidskoj opštini
Foto: Shutterstock/Matej Kastelic

Novinar i pokretač Ankete za izbor najuspešnijih sportista i sportskih ekipa u šidskoj oštini, Petar Vejnović, dobio je nagradu za životno delo. Sportski savez opštine Šid u saradnji sa Opštinom Šid nagrađuje najbolje sportiste, dodeljujući priznanja kao podstrek za dalji rad i potvrdu za uložen trud i postignute rezultate, pišu Sremske novine.

Nagrade i priznanja zaslužnim sportistima, sportskim ekipama i sportskim radnicima opštine Šid dodelili su predsednik SO opštine Šid, Tihomir Stamenković, generalni sekretar Sportskog saveza opštine Šid, Branko Novaković, predsednica Sportskog saveza Vojvodine, Jasmina Juras i generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, Mladen Stojšin.

U kategoriji pionira nagrađeni su Ana Stojaković, KKK "Filip Višnjić" iz Višnjićeva i Uroš Matusijević, BK "Jednota" Šid, dok su priznanja u konkurenciji kadeta otišla u ruke Dunje Čobanović, BK "Jednota" Šid i Mateja Vlaisavljevića, TK "Spin" Šid.

Kod omladinaca za najbolje su proglašeni Vladana Pešić, KKK "Filip Višnjić" Višnjićevo i Lazar Milanović, KKK "Filip Višnjić" Višnjićevo. Najbolja muška ekipa je RK "Radnički 1958", uzrasta do 14 godina, ženska, seniorska grupa BK "Šid". Nagradu za trenera godine poneo je Dragan Danguzov, strateg STK "Partizan" i TK "Spin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: