Rekonstruisana ulica u Vašarištu FOTO

U MZ Vašarište u ulici Kazimira Veljkovića izvedeni su završni radovi na asfaltiranju ulice.

Izvor: B92.net

Sreda, 18.01.2023.

15:08

Rekonstruisana ulica u Vašarištu FOTO
Foto: JKP Šumadija Kragujevac

U sklopu pripremnih radova izvršeno je skidanje postojećeg sloja asfata, izvršena je ugradnja šaht poklopaca, slivnih rešetki i ivičnjaka, kao i izdizanje vodovodnih šelni i ugradnja kamenog materijala, navodi JKP Šumadija Kragujevac.

Pored radova na rekonstrukciji ulice izvedeni su i radovi na rekonstrukciji trotoara. Porušen je postojeći betonski trotoar, izvršena ugradnja kamenog materijala i opsecanje ivice asfalta, kao i rušenje deformisanih ivičnjaka.

U asfaltiranje ulice i trotoara ukupne dužine 265 metara utrošeno je oko 360 tona asfaltne mase.

Ukupna vrednost izvedenih radova iznosi oko 8,2 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: