Besplatno parkiranje u Subotici – evo i do kada

Radovi na ulaznoj rampi parkinga kod Otvorenog univerziteta, po proceni izvođača, će trajati 20 dana i u ovom periodu neće biti naplate parkiranja, a rok važenja pretplatnih i stanarskih karata biće produžen, saopšteno je iz Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj.

Izvor: B92

Petak, 12.05.2023.

15:40

Besplatno parkiranje u Subotici – evo i do kada
Ilustracija/Foto: kckate16/Shutterstock

Kako je obrazloženo, rekonstrukcija saobraćajnice na ulaznoj rampi započeta je radi organizacije rada parkinga za vreme izgradnje hotela na ovoj lokaciji, prenosi Subotica.com.

"Radovi podrazumevaju instalaciju ulazno-izlaznih rampi i softvera za naplatu na ovom mestu čime će biti omogućeno adekvatno korišćenje parking prostora u budućnosti", stoji u saopštenju Sekretarijata za komunalne poslove.

O početku naplate parkiranja kod Otvorenog univerziteta građani će biti naknadno obavešteni.

Takođe, juče je zatvoren ulaz na parking kod Otvorenog univerziteta, ali je vozilima omogućen pristup sa zadnje strane, odnosno kod izlazne rampe koju su do sada koristili oni sa mesečnim kartama.

Na početku i na kraju jednosmerne deonice, koja je do sada služila isključivo za izlaz iz parkinga, postavljeni su semafori koji regulišu prolazak vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: