U novosadskim naseljima zatvoren saobraćaj do kraja marta

U Ulici Branka Ćopića u Novom Sadu, od 25. marta do 1. aprila, doći će do obustave saobrajaća, zbog izvođenja radova na popravci kolovoza. Radovi će se izvoditi na deonici od Veterničke do Podunavske ulice.

Izvor: B92.net

Subota, 25.03.2023.

08:55

U novosadskim naseljima zatvoren saobraćaj do kraja marta
Foto: Grad Novi Sad

Zabrana odvijanja saobraćaja biće na snazi i u Ulici Gorana Maletića u Veterniku, od 27. marta do 1. aprila, takođe zbog radova na popravci kolovoza, saopštava Grad Novi Sad.

Od ponedeljka 27. marta do 31. marta, zabranjuje se odvijanje saobraćaja u Novosadskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Rade Kondića, u Futogu, zbog izvođenja radova na izgradnji vodosnabdevanja naselja Begeč – povezivanje naselja Begeč sa vodovodnim sistemom Novog Sada.

Trenutno se, u okviru radova na redovnom održavanju saobraćajnica u gradskim i prigradskim naseljima, izvode radovi na više lokacija. U naselju Adice radi se u ulicama Vaska Pope i Slavujevoj, u Veterniku u Školskoj, u Futogu u Ulici cara Lazara, u Begeču u ulicama Branka Radičevića, Oslobođenja i Nova 1.

U Rumenki su u toku radovi u Ulici Nova 12, dok su prethodnih dana izvedeni radovi i u ulicama Danila Kiša i Kanalskoj, u ovom naselju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: