Novi Sad - Servisne informacije - B92 Lokal

Privremena izmena trase 9 linija

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 06. juna do završetka radova privremeno se menjaju trase autobuskih linija broj 7B, 10, 11A, 14, 41, 42, 43, 51B, APTIV.

Izvor: NS Uživo Novi Sad
Podeli
Editorial credit: BalkansCat / Shutterstock.com
Editorial credit: BalkansCat / Shutterstock.com

Zbog zabrane odvijanja saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića na potezu od Bulevara oslobođenja do Ulice Pariske komune, autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:

LINIJA 11A

Polazno stajalište linije 11A biće izmešteno na stajalište „Bulevar oslobođenja/ Bulevar Jaše Tomića“ (ispred pekare“Klas“). Od početnog stajališta autobusi na liniji 11A saobraćaće pravo do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, skretaće desno na Bulevar kralja Petra I, zatim levo u Hajduk Veljkovu ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom.

NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE SVA STAJALIŠTA POSTOJEĆIH LINIJA.

LINIJA 11B saobraćaće redovnom trasom.

LINIJE 7B, 10, 14

Smer od Futoške pijace prema Železničkoj stanici
Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, autobusi će skretati levo na Bulevar kralja Petra I, zatim desno u Rumenačku ulicu i dalje saobraćati pravo do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića, odakle će nastavljati svojom redovnom trasom.

NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE SVA STAJALIŠTA POSTOJEĆIH LINIJA.

U suprotnom smeru sve navedene linije saobraćaće redovnom trasom.

LINIJE 41, 42, 43, 51B, APTIV

Nakon izlaska sa „potkovice“ ispred Železničke stanice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom oslobođenja do raskrsnice Bulevar oslobođenja/Bulevar kralja Petra I, skretaće desno na Bulevar kralja Petra I, desno u Rumenačku ulicu do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića i dalje nastavljati redovnom trasom.

NA IZMENjENOM DELU TRASE NEĆE SE KORISTITI STAJALIŠTA POSTOJEĆIH LINIJA.

U suprotnom smeru sve navedene linije saobraćaće redovnom trasom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.