Pretučeni dečak iz Novog Pazara bio reprezentativac Srbije – trebao da zaigra i za Bešiktaš

M.C. (14), dečak koji je pretučen u Novom Pazaru, bio je pionirski reprezentativac Srbije u košarci i pred karijerom je koja obećava, ali koja će morati malo da sačeka dok ne sanira povrede koje zadobio kada su ga u nedelju popodne pretukli vršnjaci.

Izvor: Kurir.rs/J.S.S

Sreda, 30.11.2022.

12:04

Pretučeni dečak iz Novog Pazara bio reprezentativac Srbije – trebao da zaigra i za Bešiktaš
Foto: Shutterstock/matimix

"Moj sin je bio na probnom treningu u Bešiktašu, išao je nedavno u Istanbul. Treba da zaigra za taj turski klub, ostalo je samo da se reše administrativne stvari, ali je igra u Bešiktašu praktično gotova stvar", kaže za Kurir A. C, otac M.C, koji je inače prvi razred srednje škole u Novom Parazu.

Nažalost, zbog povreda koje dobio u nedelju popodne, kada ga je šest-sedam vršnjaka pretuklo posle košarkaške utakmice u jednoj školi na periferiji Novog Paraza, M.C. će morati da odloži košarku po strani neko vreme.

"Zbog povreda koje je zadobio, prelom vilice i jagodične kosti s desne strane lica, on ne sme da ima kontakt s loptom tri meseca kako se ne bi opet povredio i iskomplikovao dodatno stvari. Ali, proći će i ovo i biće on dobro", kaže za Kurir A.C. i dodaje da je najvažnije da je njegov sin sada stabilno, da je otpušten kući posle operacije u novopazarskoj opštoj bolnici i da nema bolove.

Modrice i otoci su još tu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: