Sišao s krova: Kraj drame u Leskovcu, uspeli pregovori sa mladićem koji je pretio samuobistvom

Posle skoro dva sata, pregovarač iz Policijske uprave u Leskovcu uspeo je da nagovori mladića, koji se popeo na krov kuće u Radničkom naselju, da siđe. Osamnaestogodišnjak A.K., već oko dva sata stoji na krovu kuće u Ulici Ace Đorkovskog u kvartu podvorce Leskovac, a policija sa stručnim osobama pokušava da ga odgovori od te namere.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2023.

14:50

Sišao s krova: Kraj drame u Leskovcu, uspeli pregovori sa mladićem koji je pretio samuobistvom
Ilustracija/Foto: Sabphoto/Shutterstock

Tako se drama u Ulici Zejnela Aidinija završila srećno.

Osamnaestogodišnjak A.K., stajao je na krovu kuće u Ulici Ace Đorkovskog u kvartu podvorce Leskovac, a policija sa stručnim osobama pokušavala je da ga odgovori od te namere.

Ulica je bila blokirana i nikome nije dozvoljavan ulazak, čak i onima koji žive u toj ulici, u blizini dečjeg vrtića "Kolibri". Na licu mesta su bili vatrogasci i hitna pomoć.

Na licu mesta su vatrogasci i hitna pomoć.

Ova opasna situacija s vremena na vreme ličila je, kako prenose mediji s lica mesta, na momente na tragikomediju, budući da je dečak povremeno slao poljupce i mahao usplahiranim pregovaračima. Takođe, on je odbijao da sarađuje sa pregovaračima.

Kako prenosi Jugmedia, ovaj mladić je skakao s krova na krov, bacao crepove, a zatim se zadržao na krovu jedne kuće koju je nasumično izabrao.

Dečak je povremeno slao poljupce i mahao usplahiranim pregovaračima.

Deca iz ovog dela Leskovca okupila su se na školskom dvorištu i odatle aplaudirala suicidnom dečaku, koji je i njima slao poljupce.

Kako nezvanično prenose mediji, dečak je iz Lebana. Do nedavnog punoletstva bio je u više hraniteljskih porodica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: