Kruševljanke na prvom mestu Prve B lige

Pobedom nad ekipom Radničkog iz Beograda, 31:20, rukometašice Napretka potvrdile su prvo mesto u Prvoj B ligi i plasman u elitno društvo srpskog ženskog rukometa.

Izvor: krusevacpress.com

Ponedeljak, 22.05.2023.

09:29

Kruševljanke na prvom mestu Prve B lige
Foto: Shutterstock/Dziurek

U 18 utakmica Kruševljanke su zabeležile 15 pobeda, dva remija i samo jedan poraz, i za dva boda nadmašile drugoplasiranu Crvenu zvezdu koja će takođe dogodine igrati u ARKUS ligi.

Za razliku od rukometašica koje idu u viši rang fudbaleri Trajala će u niži rang. Porazom od Mačve u Šapcu, 1:2, "gumari" su izgubili i teoretsku šansu da ostanu u Prvoj ligi Srbije. Sezonu zatvaraju u nedelju, utakmicom protiv poslednjeplasiranog Rada.

Do kraja takmičenja u Zoni "Zapad" ostala su još tri kola a ko će otići u Srpsku ligu Istok još ne može da se nasluti. U 27. kolu Jedinstvo 1936 je pobedilo Vinogradar u Zleginju sa 4:2, rembas Orlove sa 2:1 a Morava 1918 u Ćupriji Slogu iz Despotovca sa 3:1.

U narednom kolu Morava 1918 gostuje kod Trstenika, Jedinstvo 1936 dočekuje Župu a Rembas ide kod Blagotina. Čini se da će važnu ulogu u raspletu u Zoni "Zapad" imati Trstenik PPT. Trsteničani u 28. kolu dočekuju Moravu a u poslednjem Rembas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: