Jagodina - Hronika - B92 Lokal

Voz naleteo na teretni kamion kod Jagodine VIDEO

Dve osobe povređene su kada je teretni voz između stanica Paraćin i Jagodina naleteo na kamion. "Srbija kargo" upozorava da na putnim prelazima treba da se poštuju saobraćajni propisi. Vozač i suvozač u kamionu pregledani u jagodinskoj bolnici, nisu im konstatovane teže povrede.

Izvor: Beta, RTS Jagodina
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/gjp1991
Ilustracija: Depositphotos/gjp1991

Nesreća u kojoj su povređeni vozač i suvozač kamiona dogodila se na putnom prelazu „Končarevo“, obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, između stanica Paraćin i Jagodina, saopštila je kompanija „Srbija kargo“.

Na lice mesta je izašla ekipa hitne pomoći, koja je povređene osobe prevezla u bolnicu, pripadnici MUP-a, kao i zajednička železnička komisija „Infrastrukture železnice Srbije“ i „Srbija karga“, koja će utvrditi detalje ove nesreće.

Vozač i suvozač u kamionu pregledani su u jagodinskoj bolnici i nisu im konstatovane teže povrede, tako da će posle opservacije i dodatnih pregleda verovarno biti pušteni kući, rekao je za RTS direktor Bolnice Miloš Lukić.

"Srbija kargo“ apeluje i upozorava da se na putnim prelazima poštuju saobraćajni propisi i svi znakovi upozorenja, jer je to jedini način da se izbegnu ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.