Poplava zatvorila Infostan

Ekspozitura JKP Infostan tehnologije na opštini Palilula, u ulici Ilije Grašanina broj 5, privremeno je zatvorena za rad sa korisnicima zbog poplave objekta, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Izvor: B92

Petak, 09.04.2021.

11:45

Poplava zatvorila Infostan
Foto: Depositphotos, OtnaYdur

"Tehničke ekipe za saniranje poplave ubrzano rade na otkanjanju problema i osposobljavanju ekspoziture za nesmetani proces rada", navodi se na sajtu Infostana.

Korisnici se mogu obratiti putem Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 za sve pozive iz fiksnih mreža i na broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža, koji se tarifiraju.

"Sve mejlove, reklamacije, promene i ostale vrste obraćanja možete uputiti na mejl palilula@infostan.rs , dok Vam je za sva pitanja u vezi postupka prinudne naplate i podnetih predloga za izvršenje na osnovu verodostojne isprave omogućena mejl adresa prinudnanaplata@infostan.rs . Pitanja u vezi elektronskog plaćanja računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče možete uputiti ma mejl esanduce@infostan.rs", navode iz Infostana

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: