Od danas izmena trasa linija 27E, 33 i 48

Zbog radova u Ulici Dragoslava Srejovića i Bulevaru despota Stefana, u Beogradu će od danas a do 17. marta doći do izmena u radu linija javnog prevoza 27E, 33 i 48.

Izvor: Tanjug

Sreda, 03.03.2021.

07:58

Od danas izmena trasa linija 27E, 33 i 48
Foto: Depositphotos, milangucci

U pitanju su radovi na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže i revizionog vodovodnog šahta, koji će se izvoditi u dve faze.

Tokom radova Ulica Dragoslava Srejovića na delu od Ulice Mitropolita Petra do Bulevara despota Stefana biće jednosmerna prema Bulevaru despota Stefana, navodi se na sajtu Grada Beograda.

Linija 27E u smeru prema Mirijevu 4 saobraćaće Bulevarom despota Stefana, Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Vozila sa linija 33 i 48 u smeru prema Kumodražu i Miljakovcu 3 ići će Bulevarom despota Stefana, Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića, Mitropolita Petra i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Kako se dodaje, tokom radova vozila sa linija javnog prevoza će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: