Neda Arnerić i Feđa Stojanović: "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo"

Treće večeri Osme revije malih formi, pred prepunom salom Doma Vojske u Pirotu su Neda Arnerić i Fedja Stojanović igrali komad Milana Raleta Nikolića ''Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo'' u režiji Erola Kadića.

Izvor: Beta
Podeli

"Ova predstava je puna entuzijazma i optimizma. Drago je što su se ovo dvoje ljudi našli u šezdesetim godinama i to stvarno pokazuje da ljubav nema granica. Divna predstava, volim da je igram", rekla je novinarima posle predstave Neda Arnerić.

Feđa Stojanović je kazao da je zadovoljan reakcijom publike, i da su obradovani punom salom.

"Vidi se da publika u Pirotu poznaje pozorište. Ova sala je ogromna za predstavu koja traži neki manji prostor, ali smo se mi večeras zbližili sa publikom i prevazili taj problem", izjavio je Stojanović.

Sutra uveče na programu revije je monodrama Dragana Bože Marjanovića "Sam protiv NATO".

Pozorište

Ivo Lola Ribar, ljubav i pozorište

Reflektor teatar priprema predstavu o ovom narodnom heroju, kada je potekla ideja o predstavi i šta je zajedničko ovom narodnom heroju i pozorištu, kao i kako će izgledati predstava koja je sada u procesu nastajanju napisala je Minja Bogavac, dramaturškinja i rediteljka.

Pozorište utorak 28.11. 20:20 Komentara: 5

Mocartova opera "Don Đovani" na sceni Madlenianuma

U godini jubileja, kada Opera i teatar Madlenianum obeležava dve decenije postojanja i uspešnog rada, prvi put postavljamo na našu scenu jedan od svetski najpoznatijih naslova, Mocartovu operu "Don Đovani", kazao je Tanjugu Andrej Rackov, direktor Opere i teatra Madlenianum, gde će sutra biti izvedena Mocartova opera.

Pozorište ponedeljak 27.11. 12:32 Komentara: 0

Premijera "Orfeja" u Madlenijanumu

Prišao sam stvaranju ovog izuzetnog umetničkog dela na istorijski način i moja ideja bila je da protagonisti publiku odvedu u drugi svet, kazao je Daniel Pfuluger reditelj opere "Orfej" Klaudija Monteverdija čija je premijera zakazana za 18. novembar na sceni pozorišta Madlenijanum u Beogradu.

Pozorište utorak 14.11. 16:04 Komentara: 0
strana 1 od 7 idi na stranu