Posle šest godina, Rijana je ponovo na vrhu; nova pesma oduševila fanove: "Tužna je, ali..." VIDEO

Posle šestogodišnje pauze, Rijana je objavila pesmu "Lift me up" koja će se pojaviti na soundtracku filma "Black Panther Wakanda Forever".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 28.10.2022.

14:56

Posle šest godina, Rijana je ponovo na vrhu; nova pesma oduševila fanove:
Foto: Profimedia

Pesma je posvećena preminuloj zvezdi "Black Panthera" Čedviku Bosmanu, a Rijana ju je napisala s pevačicom Temsom, producentom Ludvigom Goransonom i rediteljem filma Rajanom Kuglerom.

Rijana je za potrebe filma snimila još dve pesme, a jedna od njih će biti deo odjavne špice.

Fanovi pevačice i dalje ne mogu da veruju da su konačno dočekali da se Rijana vrati muzici jer su joj u prethodnih nekoliko godina u jačem fokusu bile kolekcije donjeg veša koji je kreirala i njen kozmetički brend.

Ipak, ona je ponovo tu, a komentari oduševljenih fanova se samo nižu.

"Ova pesma te tera da poželiš da ležiš na oblacima", "Hvala ti, Rijana što si nas počastila svojim glasom ponovo, nedostajala si nam", "Tužna je, ali mi se baš sviđa", pišu ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: