Festival ipak u online formatu

Summer3p festival održaće se u ranije najavljenom terminu od 24. do 26. jula u online formatu zbog teške epidemiološke situacije u kojoj se Srbija nalazi, saopštili su danas organizatori.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 16.07.2020.

16:20

Festival ipak u online formatu
Ilustracija/Foto: depositphoto/pitrs10

Susret s publikom na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera odlaže se za 2021. godinu.

Vernu publiku Summer3p festivala ipak očekuju razni atraktivni sadržaji: biće strimovan kompletan video materijal napravljen u proteklih 10 godina na festivalu, a nakon toga slede Ð setovi poznatih izvođača iz zemlje i inostranstva.

Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, do kraja godine održaće se lajv nastupi pojedinih izvođača.

Nastupi su predviđeni na adekvatnoj lokaciji na Paliću u sklopu Summer3p postfestum projekta.

Takođe, Summer3p priprema 4 online Ð nastupa sa različitih atraktivnih lokacija na Paliću, tokom meseca avgusta, “kako bi se održao duh kvalitetne muzike a ujedno i promovisala turistička destinacija Palić, jer su lokacije pažljivo izabrane kako bi prikazale šta to Palić ima da ponudi”, navode organizatori Summer3p festivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: