Aba se vraća: Nova pesma za par meseci, uskoro i virtuelna turneja

Bjorn Ulveus iz švedskog sastava Abba rekao je da obožavatelji četvoročlane grupe koja se raspala pre 37 godina mogu da očekuju izlazak nove pesme "u septembru ili oktobru".

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Ulveus je rekao za današnje izdanje danskog tabloida Ekstra bladet da treba " izuzetno dugo vremena" da se napravi video-snimak sa avatarima članova grupe, i dodao da je to "suviše dugo odlagano".

Bend je ranije saopštio da su se njegova četiri člana Ulvaeus, Beni Anderson, Ani-Frid Lingštad i Agnete Falkstog ponovo okupili i da planiraju virtuelnu turneju sa svojim digitalnim avatarima i da je naziv jedne od dve nove numere "I Still Have Faith in You".

Aba je ranije najavila da će kompjuterizovani likovi četvoro članova nastupiti u emisijama televizija Bi-Bi-Si (BBC) i En-Bi-Si (NBC) kao "Abbatars".

Ulveus je najavio da će avatari članova grupe izgledati kao 1979, kada su krenuli na poslednju turneju.

Grupa je postala poznata po pobebi na takmičenju za Pesmu Evrovizije 1974. godine numerom "Waterloo" i imala je velike hitove sedamdesetih uključujući "Dancing Queen" "Mamma Mia", "Fernando", "Money, Money, Money", "Take a Chance on Me", "Chiquitita" i druge pre nego što su se razišli 1982. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 16 idi na stranu