Netfliksov dokumentarac razbesneo ljude: "Širenje degeneracije i uništavanje tradicije" VIDEO

Novu Netfliksovu seriju su mnogi kritikovali zbog nekih spornih detalja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tama2u/Shutterstock
Foto: Tama2u/Shutterstock

Dokumentarna serija Alexander: The Making of a God prikazuje uspon vladara starogrčkog kraljevstva Makedonije i kako je stekao jedno od najvećih carstava u istoriji, koje se protezalo od Grčke do severozapadne Indije, a daje i intiman pogled na njegov ljubavni život.

Ovo ujedno bila i jedna od deset najgledanijih serija na Netfliksu. Odmah na početku, u prvoj epizodi serije Aleksandar ljubi svog dobrog prijatelja i mogućeg ljubavnika.

Prema rečima istoričara, Hefestion je možda bio i najveća Aleksandrova ljubav, a upravo ova scena je izazvala brojne kritike konzervativaca.

"Netfliks je snimio novi dokumentarac o Aleksandru Velikom. U prvih 8 minuta pretvorili su ga u homoseksualca".

"Oni koji kontrolišu Holivud deo su globalističke agende. Uništavanje porodice, širenje degeneracije, uništavanje tradicije, depopulacija SAD-a/EU kroz društveni inženjering... to su njihovi dugoročni ciljevi. Niko ko bi zaštitio Aleksandra Velikog od ovih sotonista", neki su od komentara.

Iako ne postoje konkretni dokazi, pretpostavlja se da je Aleksandar bio biseksualac, ali je takođe bio i otac jednog sina, a ženio se dva puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 33 idi na stranu