Kultura

Petak, 09.02.2024.

15:39

Neprevaziđena horor serija na kojoj je radio Ridli Skot dobija treću sezonu VIDEO

Nakon što se pet godina nije emitovala, AMC je odlučio da oživi neprevaziđenu horor seriju "The Terror".

Izvor: index.hr

Neprevaziđena horor serija na kojoj je radio Ridli Skot dobija treću sezonu VIDEO
Foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI BEST QUALITY AVAILABLE

Premijera treće sezone zakazana je za 2025. godinu, a temelji se na romanu "The Devil in Silver" autora Viktora LaValea.

Knjiga govori o Peperu, zdravom čoveku poslatom na posmatranje u bolnicu za duševne bolesti. Tamo sreće Đavola kako noću luta hodnicima.

LaVale če prilagoditi svoj roman za male ekrane, a u tome će mu pomoći voditelj Kris Kantvel.

Iako još uvek nema najave glumaca, fanovi franšize smatraju da produkcija neće pogrešiti u izboru glumačke ekipe. Prva sezona "The Terror-a", koja ima ocenu 94% na Roten Tomatosu, prati dva broda Kraljevske mornarice koji odlaze na neistraženu teritoriju gde ih uhodi strašno stvorenje.

Neki kritičari su prvu sezonu opisali rečima "Vanzemeljac na moru", što ima smisla s obzirom na to da je sam Ridli Skot bio izvršni producent. Druga sezona fokusirana je na japansku folklornu priču o natprirodnom stvorenju nalik duhu koje menja oblik, a na Roten Tomatosu ima ocenu od 87%.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: