Kultura

Nedelja, 03.12.2023.

16:12

Izašao tizer dugo očekivanog spektakla: Pogledajte šta nas čeka u nastavku "Zmajeve kuće" VIDEO

Nastavak "Zmajeve kuće” donosi još krvaviji rat za prevlast, još više zmajeva i intriga, a ekranizacija novih osam epizoda očekuje se na leto 2024. godine.

Izvor: Glorija.hr

Default images

Napeto iščekivanje koje prati najavljeni početak druge sezone serije "Zmajeva kuća” prevazilazi čak i standarde HBO-a. Zato i ne čudi što su navijači sveta Vesterosa sa oduševljenjem dočekali objavljivanje zvaničnog tizera spektakla koji bi trebalo da počne da se prikazuje na leto 2024. godine.

Prikazaće rasplamsavanje krvavog, nemilosrdnog rata zmajeva, biće još više intriga, spektakularnih scena bitaka, sukoba moćnih, krilatih stvorenja, ali i ličnih drama glavnih likova.

Dok se odvijaju intenzivne bitke – sa impresivnim snimkom dva zmaja koji se bore na plaži, Renis Targarjen (Eve Best) kaže:

"Ne postoji rat koji je toliko odvratan bogovima kao rat između porodica. Nema rata tako krvavog kao rat između zmajeva“.

U nastavku teksta pogledajte trejler za drugu sezonu "Zmajeve kuće":

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: