Kultura

Sreda, 29.11.2023.

13:23

Objavljen trejler za seriju "Berlin", nastalu po motivima popularne serije "La casa del papel" VIDEO

Netfliks je premijerno prikazao ceo trejler za seriju "Berlin”, koja je nastala po motivima planetarno popularne španske kriminalističke serije ""La Casa de Papel”.

Izvor: B92, klix.ba

Default images

Čekanju za fanove "La Case de Papel” konačno je došao kraj jer je Netfliks predstavio prvi detaljni trejler za seriju "Berlin" koji prati lik Andresa de Fonolose (Pedro Alonso), poznatijeg pod nadimkom Berlin.

Iako smo već videli delove njegovog talenta za planiranje pljački u originalnoj seriji, ova pljačka se odvija u Parizu, a on planira da uzme svoj sledeći plen od najveće i najprestižnije aukcijske kuće u Parizu.

Planira da to postigne sa timom koji uključuje Kejlu (Mišel Džener), Kameron (Begona Vargas), Demijana (Tristan Uloa), Brusa (Džoel Sančez) i Roja (Hulio Pena).

Osim toga, čini se da su briljantne policijske detektivke Alisija Sijera (Najva Nimri) i Rakel Muriljo (Iciar Itunjo) - takođe poznata lica iz "La Case de Papel" - pozvane iz Španije da zaustave pljačku - verovatno zbog njihovih snažnih pregovaračkih veština.

Gledaoci još uvek nisu načisto da li se radi o "spin-off"-u ili "prequel"-u.

Priča će se odvijati u godinama pre najveće pljačke koju je Španija ikada videla, proširujući se na flešbekove viđene u kasnijim sezonama originalne serije.

Tvorac Aleks Pina je to ranije opisao kao "putovanje kroz zlatno doba lika kada je bio ludo zaljubljen pljačkajući Evropu“ – odnosno pljačku dragulja vrednu 44 miliona dolara.

Premijera "Berlina” na Natfliksu je zakazana za 29. decembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: