Kultura

Sreda, 29.11.2023.

09:26

Gledaoci su odlučili: Ovi filmovi su najbolji na Netfliksu u 2023. godini VIDEO

Mnogi gledaoci filmova odustaju od bioskopa i radije biraju udobnost svojih domova sa platformama za striming, a evo koji su među najboljim filmovima za gledanje na Netfliksu u 2023. godini.

Izvor: index.hr

Gledaoci su odlučili: Ovi filmovi su najbolji na Netfliksu u 2023. godini VIDEO
Foto: Profimedia

U grupi Netfliks Bangers na Fejsbuku, članovi su procenili neke od najboljih filmova godine i izabrali 10 onih koje su najviše uživali da gledaju.

Ekstrakcija 2

Nastavak hita Krisa Hemsvorta iz 2020. "Ekstrakcija 2" uspeo je da osvoji fanove.

Sinopsis filma glasi: "Vraćajući se sa ivice smrti, komandos Tajler Rejk kreće u opasnu misiju da spase zatočenu porodicu nemilosrdnog gangstera."
Foto: Profimedia
Pain Hustlers

Pain Hustlers vide Lizu Drejk (Emili Blant) kako ulazi u opasno kriminalno podzemlje u uzbudljivom kriminalističkom trileru.

Sinopsis filma glasi:

"Nakon što je izgubila posao, žena, koja se bori da odgaja ćerku, iz očaja uzima posao. Počinje da radi u propalom farmaceutskom startapu, ali ono što ne očekuje jeste opasnost od šeme reketiranja u koju ona iznenada ulazi." Najdublji dah

U ovom dokumentarcu prikazuju se mučna iskušenja koja su iskusili ronioci koji testiraju svoja tela do krajnjih granica.

Sinopsis filma glasi:

"Šampion i ekspert u ronjenju su izgledali kao predodređeni jedno za drugo. Uprkos svojim različitim putevima, oni se susreću na vrhu sveta u ronjenju i doživljavaju uzbudljive avanture i neizbežne rizike jurenja snova kroz dubine okeana." Majka

Dženifer Lopez nastavlja da pliva u glumi i uspela je da osvoji gledaoce Netfliksa u filmu Majka iz 2023.

Sinopsis filma glasi: "Dok je u bekstvu od opasnih napadača, ubica izlazi iz skrovišta da zaštiti ćerku koju je ostavila za sobom." Nigde

Netfliks nastavlja da razvija svoje međunarodno tržište, a njegov film Nigde iz 2023. pokazao je gledaocima talenat koji dolazi iz Španije.

Sinopsis filma glasi: "Mlada, trudna žena po imenu Mia beži iz zemlje u ratu skrivajući se u kontejneru na teretnom brodu. Posle jake oluje, Mia rađa dete izgubljeno na moru, gde mora da se bori da preživi." Čovek po imenu Oto

Tom Henks u ovom filmu pokazuje da je i dalje jedna od vodećih filmskih zvezda.

Sinopsis filma glasi: "Depresivan i usamljen, udovac odlučuje da preduzme drastičan korak. Međutim, njegove planove poremeti vesela porodica koja se useljava u susedstvo." Niad

Niad će verovatno postati još jedan hit ove godine, jer je istinita priča o Dajani Niad oduševila mnoge gledaoce.

Sinopsis filma glasi: "64-godišnja plivačica i maratonka Dajana Niad pokušava da postane prva osoba koja je preplivala od Kube do Floride." Trka do samita

Čini se da je 2023. godina dokumentarnih filmova koji prikazuju ekstremne atletske poduhvate, a Race to the Summit čini upravo to.

Sinopsis filma glasi: "Neustrašivi planinari Ueli Štek i Dani Arnold ulaze u smrtonosno rivalstvo da bi postavili rekorde na severnim stranama švajcarskih Alpa." Avioni

Plane je spojio Džerarda Batlera i Majka Koltera u iznenađujuće dobrom akcionom trileru koji je postao hit među fanovima.

Sinopsis filma glasi: "Pilot Brodi Torens spasava putnike od udara groma rizikujući da sleti na ratom razoreno ostrvo – gde otkriva da je preživljavanje sletanja bio samo početak." Javan

Nakon globalnog uspeha RRR 2022, filmofili su počeli da uživaju u kvalitetnim filmovima koji dolaze iz Indije, pre svega u akcionom trileru Javan.

Sinopsis filma glasi: "Čovek je vođen ličnom osvetom da ispravi nepravde u društvu zbog obećanja koje je dao pre mnogo godina. Suočava se sa monstruoznim odmetnikom koji je mnogima naneo ekstremnu patnju."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: