Kultura

Ponedeljak, 27.11.2023.

20:29

Serija inspirisana nagrađivanim romanom je novi Netfliksov hit, već tri nedelje je u top 10 VIDEO

Netfliksova serija "Svetlo koje ne vidimo" treću nedelju zaredom na listi je najgledanijih, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama gledaoci su oduševljeni.

Izvor: klix.ba

Serija inspirisana nagrađivanim romanom je novi Netfliksov hit, već tri nedelje je u top 10 VIDEO
Foto: Profimedia/©Netflix/Courtesy Everett Collection

Serija na IMDb-u ima ocenu od 7,6 te 71 odsto na Rotten Tomatoes-u, a na društvenim mrežama nižu se pozitivni komentari, posebno na Tviteru.

Radnja prati priču o Mari-Lor Leblan, slepoj francuskoj tinejdžerki, i Verneru, nemačkom vojniku, čiji se putevi susreću u okupiranoj Francuskoj dok oboje pokušavaju preživeti razaranja Drugog svetskog rata.

Mini-serija je bazirana na bestseleru Entonija Dora, dobitnika Pulicerove nagrade za književnost.

"Prokleto sjajno. Radnja se odvija tokom Drugog svetskog rata i uključuje naciste i slepu Francuskinju", jedan je od komentara napisanih pre manje od 10 dana. “Gledam 'All the Light We Cannot See' na Netflixu i za sada je kinematografsko remek-delo. Apsolutno neverovatan kvalitet proizvodnje", "Gledam ovu prekrasnu seriju na Netflksu pod nazivom 'All the Light We Cannot See'. Vizuelno prelepo do sada. A muzika je ono što me je zaista usisalo. Fantastična glumačka ekipa", pisali su drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: