Kultura

Ponedeljak, 27.11.2023.

10:17

Bredli Kuper progovorio o nastavku filma "Mamurluk"

Bredli Kuper je otkrio da bi voleo da ponovo glumi u franšizi koja ga je proslavila pre više od deset godina.

Izvor: klix.ba

Bredli Kuper progovorio o nastavku filma
Foto: Profimedia

Glumac je gostovao u tok-šouu i priznao voditelju Dejvidu Remniku da ne bi razmišljao kada bi mu se ukazala prilika da ponovo glumi u četvrtom delu filmske franšize „Mamurluk” (The Hangover).

Takođe, dodao je da misli da režiser Tod Filips nikada ne bi pristao na to. Film "Mamurluk" prati tri prijatelja koji se bude posle momačke večeri u Las Vegasu, bez sećanja na prethodnu noć i momačko veče. Kreću se po gradu da bi pronašli svog prijatelja pre njegovog venčanja.

Kuper trenutno promoviše svoj novi film "Maestro". Film „Maestro” prati život legendarnog američkog kompozitora Leonarda Bernstajna. Glavnu ulogu tumačio je Bredli Kuper, koji je režirao film po scenariju koji je napisao zajedno sa Džošom Singerom. Među producentima filma su Martin Skorseze i Stiven Spilberg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: