Kultura

Ponedeljak, 02.10.2023.

08:56

Stiže film o podmornici "Titan": "Ljudi zaslužuju da saznaju istinu"

Kako prenose svetski mediji, film će pokriti "periode pre, tokom i posle petodnevne potrage za podmornicom“.

Izvor: B92

Stiže film o podmornici
Foto: Profimedia

Iako su svi očekivali da proslavljeni reditelj Džejms Kameron, režiser filma "Titanik", snimi i film o katastrofi podmornice "Titan", to se ipak neće desiti. Ova katastrofa, u kojoj su poginuli svi putnici podmornice, dobiće svoju filmsku verziju, ali će film producirati Brajan Dobins.

Nesreća u kojoj je poginulo svih pet muškaraca u podmornici, nakon što je plovilo izgubilo kontakt sa kontrolorima na kopnu i implodiralo, postala je međunarodna vest u junu. Kako prenose svetski mediji, film će pokriti "periode pre, tokom i posle petodnevne potrage za podmornicom“.

"Važna je samo istina. I svet ima pravo da zna istinu, uvek, a ne mamac koji nam trpaju u grlo oni koji traže svojih pet minuta slave", izjavio je koscenarista Džonatan Кizi, pišu strani mediji. On je dodao da je život mnogo komplikovaniji od crno-bele varijante i da u njemu uvek postoji mnogo nijansi.

Film trenutno ima radni naziv „Salvaged“ („Spaseni“), i produciraće ga E. Brajan Dobins, koji stoji iza horor-komedije „The Blackening“. On će sarađivati sa kompanijom Majnd rot entertejnment (MindRiot Entertainment), kompanijom koja takođe snima dokumentarne serije o Кajlu Bingemu, bivšem direktoru misije kompanije Oušn Gejt (OceanGate), kompanije koja je iznajmila podmornicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: