Kultura

Subota, 23.09.2023.

17:07

Sofija Vergara je nova “kraljica kokaina” VIDEO

Netflix je objavio prvi tizer za nadolazeću mini seriju Griselda, u kojoj glavnu ulogu igra zanosna Sofija Vergara, poznata po sitkomu “Modern Family”.

Izvor: cdm.me

Sofija Vergara je nova “kraljica kokaina” VIDEO
Foto: Profimedia

Vergara je gotovo neprepoznatljiva u ulozi Griselde Blanko, kolumbijske krijumčarke drogom koju su mnogi prozvali “kraljicom kokaina”.

Blanko je bila poznata po trgovini kokainom na području Njujorka i Majamija, a oni koji su imali priliku sarađivati s njom tvrde da je bila hladnija i nemilosrdnija od Pabla Eskobara.

Serija će prikazati njen život i uspon u svetu kriminalnog podzemlja.

Pored pisca i izvršnog producenta serije Erika Njumana, koji je i glavni producent pet sezona serije “Narcos”, kao i predstojeće treće sezone “Narcos: Mexico”, Vergara će takođe učestvovati u izvršnoj produkciji nove serije.

Iako projekat okuplja još neke članove kreativnog tima koji su radili na seriji “Narcos”, Netfliks naglašava da nova serija nije ‘spin-off’ popularne drame o narko kartelima.

Uprkos njenim bliskim vezama sa Pablom Eskobarom i Medelinskim kartelom, Blanko nikada nije bila istaknuti lik u Narkosima. Žena narko bos, koju su još zvali Crna udovica, “La Madrina” i Kraljica kokaina, bila je jedna od najmoćnijih trgovaca kokainom 1980-ih i ključna figura u ratovima protiv droge u Majamiju. Njena priča je ranije prikazana u filmu “Cocaine Godmother” iz 2017. godine, a njen lik je tumačila Ketrin Zita Džons, dok je Dženifer Lopez glumila u “The Godmother”.

“Nemilosrdna ali genijalna taktika Grizelde Blanko omogućila joj je da vlada imperijom vrednom milijardu dolara godinama pre mnogih najozloglašenijih muških kraljeva o kojima toliko znamo”, kaže Vergara.

Njuman je rekao da je Grizelda Blanko dugo bila “strastveni” projekat za Sofiju.

“Zahvalni smo što su ona i njeni partneri iz Latin World Entertainment izabrali nas da joj pomognemo da ispriča tu priču. Sofija je briljantan talenat i njena strast u kombinaciji sa fantastičnom pričom, znači da imamo veoma uzbudljivu seriju koju možemo da podelimo sa publikom”, istakao je Njuman.

Serija će premijerno biti prikazana na Netflixu 25. januara 2024.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: