Nakon 13 godina – veličanstveni "Avatar" VIDEO

Publika je davne 2009. godine uplovila u svet 3D bioskopskog uživanja zahvaljujući maestralnom filmu reditelja Džejmsa Kamerona – "Avatar", najuspešnijeg filma svih vremena, koji se posle trinaest godina vraća na bioskopsko platno.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 24.08.2022.

11:35

Nakon 13 godina – veličanstveni
Foto: Promo

Objavljen je trejler za dugo očekivani nastavak, koji će se uskoro naći u bioskopima.

Marinac paraplegičar poslat je na planetu Pandoru 2154. godine u potrazi za vrednim rudama. Međutim, kako je provodio vreme na ovoj planeti, u njemu je počela da se vodi borba između naređenja koja mora da izvršava i želje da sačuva ta neverovatna bića.

Reditelj Džejms Kameron (Titanik) temeljno je radio na filmu kako bi i ovim naslovom pomerio granice, te će nastavak filma "Avatar: Put vode" (Avatar: The Way of Water) o narodu Navi sa planete Pandora, biti u bioskopima od 15. decembra.

Planetarnu popularnost stekli su Sem Vortington i Zoe Saldana u ulogama Džejka Salija i Nejtiri. Oni će igrati i u dugo očekivanom nastavku. Sem po njima, film svi pamte po sjajnim Sigorni Viver, Kejt Vinslet i Mišel Rodrigez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: