Kultura

Petak, 11.02.2022.

18:34

Stigao trejler za poslednji deo trilogije "Svet iz doba jure" VIDEO

Studio Universal Pictures objavio je prvi trejler za film "Svet iz doba jure: Nadmoć", u kome možemo videti glavne junake iz prethodna dva filma ove trilogije, kao i Džefa Goldbluma, Loru Dern i Sema Nila, glumce koji su se pojavili u Spilbergovom "Parku iz doba jure" (1993), filmu od koga je sve krenulo.

Izvor: cdm.me

Stigao trejler za poslednji deo trilogije
Foto: Profimedia

Radnja filma "Svet iz doba jure: Nadmoć", dešava se četiri godine nakon događanja u filmu "Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo" (2018), u kome su neki genetskim inženjeringom stvoreni dinosaurusi prodati na aukciji kompanijama iz celog sveta, dok su drugi ostali da žive i love zajedno sa ljudima na kopnu SAD.

Da li će ovaj krhki mir između dve vrste potrajati ili će na Zemlji moći da živi samo jedan veliki predator, moći ćemo da otkrijemo već 10. juna, kada poslednje poglavlje trilogije "Svet iz doba jure" stigne u svetske bioskope.

Osim u uvodu navedenih glumaca, u ovom blokbasteru igraju još i zvijezde prva dva dijela trilogije, Kris Prat i Brajs Dalas Hauard, kao i novajlije Mamadu Ati i Skot Hejz. Film je režirao Kolin Trevorou po scenariju koji je napisao zajedno sa Emili Karmajkl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: