Spremite se za eksplicitnu, zapaljivu i brutalnu drugu sezonu "Euforije" sa Zendajom u glavnoj ulozi

Druga sezona nagrađivane HBO serije "Euforija" biće premijerno prikazana 10. januara na HBO GO. Serija u kojoj glumi bivša Diznijeva zvezda Zendaja prilično brutalno prikazuje devijantno ponašanje tinejdžera, a prva sezona je osvojila tri Emija.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.12.2021.

15:04

Spremite se za eksplicitnu, zapaljivu i brutalnu drugu sezonu
Foto:EPA/ ETIENNE LAURENT

Glavnog lika serije "Euforija", koja se može gledati na HBO-u u okviru MAKStv-a, tumači Zendaja, bivša Diznijeva zvezda koja gradi impresivnu karijeru.

Ioung Rue se bavi traumama iz detinjstva jer joj je kao predškolci dijagnostikovan niz poremećaja pažnje i koncentracije. Svoje narušeno mentalno zdravlje pokušala je da leči uz pomoć opijata, pa je završila na rehabilitaciji.

Serija prikazuje odrastanje danas, u kojoj je sve dokumentovano preko društvenih mreža, što u velikoj meri utiče na odrastanje u godinama formacije koje nikada nije bilo lako, a posebno danas.

Reč je o američkoj adaptaciji istoimene izraelske serije, a potpisuje je Sem Levinson, 33-godišnji glumac, reditelj i scenarista. Serija je izazvala burne reakcije, posebno zbog eksplicitnih scena, ali se svi slažu da ovu pametnu, ali i veoma mračnu seriju o odrastanju treba da pogledaju roditelji.

Nova sezona prati Rue Benet čiji se život dramatično menja kada upozna Jules Vaughn, transrodnu devojku koja se nedavno preselila u grad nakon što su joj se roditelji razveli.

U novoj sezoni, usred isprepletenih života Istočnog Hajlenda, Ru mora da pronađe nadu dok uravnotežuje pritiske ljubavi, gubitka i zavisnosti.

"Euforija" je osvojila tri nagrade Emi, uključujući najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji za Zendaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: