Krejg je pre 15 godina planirao da završi sa Bondom: "Hteo sam da ga ubiju"

Danijel Krejg je u novoj Tašenovoj knjizi, koja otkriva sve o snimanjima svih Bondova, otkrio da je poslednji nastup u ulozi Džejmsa Bonda planirao pre 15 godina kad se priključio franšizi prvim filmom "Kazino rojal".

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 07.11.2021.

10:47

Krejg je pre 15 godina planirao da završi sa Bondom:
Foto: Profimedia

53-godišnji je glumac u novoj knjizi "The James Bond Archives: No Time To Die' Edition" napisao kako je producentima rekao da želi da bude ubijen, nakon što je kraj poslednjeg filma "No Time To Die" bio strogo čuvana tajna.

"Ovo je prvi put da smo delove scenarija sačuvali tajnim", rekli su.

Krejg je uredniku knjige rekao: "Kad sam počeo kao Bond u Kazinu rojal", jedna od prvih rasprava koje sam vodio s Barbarom i Majklom bilo je da me ubiju.'

Producenti Barbara Brokoli i Majkl G. Vilson otkrili su da su imali ideju da Bond dobije ćerku Spektru, ali na kraju su odustali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: