Roditelje uznemirila "nepristojna scena" u popularnom crtanom filmu / FOTO

Roditelj dečaka iz Velike Britanije, koji je gledao popularnu animiranu seriju "Nodi", podigao je prašinu na društvenim mrežama zbog "seksualno sugestivne scene" koja uključuje odnos između dečaka i ovce.

Izvor: Independent
Podeli

PROČITAJTE JOŠ:

"Scena se pojavila na Kanalu 5, ovog jutra, u 7 sati. U pitanju je dečiji program Milkšejk", izjavio je za Miror začuđeni otac.

"Trajala je pet sekundi. Čitavih pet sekundi je taj lik radio ovci tu užasnu stvar", dodao je otac.

Ova vest stiže mesec dana nakon što je zemlju potresla scena "gej seksa" iz crtanog filma "Vatrogasac Sem".

Uprkos tome što u pitanju nije bio seksualni odnos, roditelji su smatrali da je ipak stvoren "privid scene za odraslu publiku".

Film/TV

Promocija digitalne platforme časopisa „Filmske sveske (1968–1986)”

Povodom 70 godina Fakulteta dramskih umetnosti, 50 godina od izlaska prvog broja časopisa „Filmske sveske“ i 90 godina od rođenja profesora Dušana Stojanovića, osnivača, doživotnog urednika ovog časopisa i profesora Teorije filma na FDU, predstavljamo projekat od nacionalnog značaja: Digitalizacija časopisa za teoriju filma i filmologiju „Filmske sveske (1968–1986)”.

Film/TV sreda 31.01. 18:35 Komentara: 0

Ladies Night uz svetski fenomen “Pedeset nijansi“ u Cineplexxu

Nema lepšeg povoda da posetite bioskope Cineplexx i pogledate poslednji deo trilogije koja je uzburkala svet na događaju specijalno namenjenom damama i njihovim pratiocima. Ladies night uz film „Pedeset nijansi - oslobođeni“ održaće se u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Delta City, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš, u četvrtak, 8. februara sa početkom u 20 časova. Karte su uveliko u prodaji!

Film/TV sreda 31.01. 11:27 Komentara: 1
strana 1 od 31 idi na stranu