Ovo je novo lice Leksa Lutora

Warner Bros. Pictures odlučio je da Džesiju Ajzenbergu poveri ulogu Leksa Lutora dok će Džeremi Ajrons glumiti alfreda u predstojećem Supermen-Betmen filmu.

Kultura

Izvor: Variety

Petak, 31.01.2014.

20:04

Default images

Do ovih odluka došlo je nakon što je Warner pomerio produkciji za sada neimenovanog filma o Betmenu i Supermenu na drugi kvartal ove godine sa premijerom zakazanom za 6. maj 2016. godine.

Ajzenberg je najpoznatiji po svojoj ulozi osnivača Fejsbuka Marka Zakerberga u filmu „Socijalna mreža“ za koju je čak dobio i nominaciju za Oskara.

Supermen-Betmen se trenutno nalazi u svojoj početnoj fazi produkcije a Henri Kavilu je dodeljena uloga Supermena dok će Ben Aflek tumačiti lik Betmena a film će režirati Zek Snajder koji je režirao poslednji film o Supermenu pod nazivom „Čovek od čelika“.

Novo ostvarenje će takođe ponovo okupiti glumice iz ovog filma – Ejmi Adams, Lorensa Fišburna i Dajen Lejn.

Leks Lutor se nije pojavio u prošlogodišnjem ostvarenju „Čovek od čelika“ dok je u ranijim filmovima njegov lik tumačio Džin Hekman naspram Kristofera Riva a poslednji put je Lutor bio viđen u filmu „Povratak Supermena“ iz 2006. godine kada ga je igrao Kevin Spejsi.

Džeremi Ajrons će zameniti Majkla Kejna koji je tumačio lik Betmenovog baltera Alfreda u trilogiji Kristofera Nolana u kojoj je Betmena igrao Kristijan Bejl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: