“The Love Festival“ od 5. avgusta

U periodu od 5. do 7. avgusta na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji biće održan muzički “The Love festival“, koji će ove godine imati i humanitarni karakter.

Podeli

“The Love Festival“ od 2007. godine u Vrnjačkoj Banji organizuje nevladina organizacija "LoveFest Vrnjačka Banja" i od tada aktivno organizuje masovne akcije edukovanja mlade populacije po

pitanju tolerancije, borbe protiv nasilja i zaštite ljudskih prava osoba koje zive sa HIV-om u regionu centralne Srbije.

Od osnivanja organizacije svake godine centralna manifestacija ove organizacije je "The Love Festival", muzički festival koji ima za cilj okupljanje madih iz centralne Srbije, koji su direktno ili indirektno bili učesnici akcija tokom čitave godine.

Festival će ove godine biti održan od 5, 6. i 7. avgusta, a u tom periodu, u saradnji sa nevladinom organizacijom JAZAS, biće održana edukacija o zaštiti ljudskih prava osoba koje žive sa HIV-om, prevenciji HIV-a i toleranciji.

I ove godine će na Vrnjčkoj letnjoj pozornici nastupati domaća i strana DJ imena, tako da se kroz tri dana trajanja festivala očekuje veliki broj posetilaca.

U četvrtak 5. avgusta Festival otvara deveti po redu maskenbal u uz muziku Gorana Kovačevića, u petak 6.avgusta na letnjoj pozornici ce nastupati Danism (Engleska), Dave Floyd (Srbija), Nemax Jackmill ( Srbija) i Saša Radosavljević (Srbija).

U Subotu 7. avgusta nastupaju Sonny Fodera (Španija), Tom Blacksoul (Hrvatska), Rescobar & Jazzy (Srbija), Nikola Paunović (Srbija) i Manjane (Srbija).

Ovogodišnji “The Love Fest“ će biti i humanitarnog karaktera, jer će deo sredstava biti doniran za akciji “HRANA ZA SVE“ koje je organizovala RTV B92, kao pomoć narodnoj kuhinji u Vrnjačkoj Banji.

UKLJUČITE SE U AKCIJU “HRANA ZA SVE“.

Ostalo

Obnova dela Kalemegdana

Javno preduzeće "Beogradska tvrđava" započeće restauratorske radove, 2. avgusta, na Malom stepenišnom silazu sa unutrašnjim rovom na Kalemegdanu, za čije je izvođenje Grad Beograd obezbedio sredstva u iznosu od 26,3 miliona dinara.

Ostalo petak 30.07. 15:52 Komentara: 1

Radovi diplomaca FPU na izložbi

Studenti završne godine Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, njih stotinak, predstavljaju se svojim najuspešnijim radovima na izložbi "Diploma 2010" u Muzeju primenjeih umetnosti u Beogradu.

Ostalo petak 30.07. 10:13 Komentara: 1

Čepmen traži pomilovanje

Mark Čepmen koji služi doživotnu kaznu za ubistvo Džona Lenona, podneo je šesti zahtev za pomilovanje od 2000. godine kada je stekao taj uslov, preneo je Rojters.

Ostalo četvrtak 29.07. 14:08 Komentara: 1

Bar-revija kolekcije Olje Ivanjicki

Modna kuća "Mona" saopštila je da će 31. jula u prostoru srednjevekovnog Starog Bara, u Crnoj Gori, na reviji predstaviti kolekciju "Carstvo", poslednju koju je za tu modnu kuću pred smrt kreirala slikarka Olja Ivanjicki (1931-2009).

Ostalo sreda 28.07. 15:53 Komentara: 0
strana 1 od 32 idi na stranu