Kultura

Petak, 14.10.2022.

10:13

Konstrakta će biti prva Srpkinja ikada nominovana za Gremi nagradu FOTO

Pevačica i umetnica, Ana Đurić Konstrakta, koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji, sada je nominovana za Gremi nagradu.

Izvor: B92

Konstrakta će biti prva Srpkinja ikada nominovana za Gremi nagradu FOTO
Foto: Profimedia

Da nije samo Srbija oduševljena njome, pokazalo se i nakon takmičenja pesme za Evroviziju. Nastupala je širom regiona, ali je definitivno postala prepoznatljiva po svom preformansu pranja ruku.

Ana Đurić je na svom Instagram profilu objavila da je trenutno u opticaju za nominaciju za Gremi nagradu, i to u kategoriji za najboljeg novog izvođača. Ukoliko dobije dovoljno onlajn glasova, Konstrakta će biti nominovana.

Uz karakterističan opis: "I šta ćemo sad?"
Foto:Printscreen/Instagram story/konstrakta
Time bi postala prva Srpkinja koja je ikada nominovana za Gremi. U toku je prvi krug glasanja, a 65. dodela Gremi nagrada biće održana u februaru.

Da bi se neko kvalifikovao za nagradu Gremi, album mora da sadrži više od 75 procenata vremena reprodukcije novosnimljenih (u roku od pet godina od datuma objavljivanja) pesama, koje nikada ranije nisu objavljivane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

19 h

Podeli: