Goran Bogdan nag u filmu koji će se prikazivati na Netfliksu VIDEO

Hrvatski glumac Goran Bogdan predstaviće se publici u najnovijem filmu "Faraway" koji će biti emitovan na Netfliksovoj platformi.

Izvor: B92

Sreda, 08.02.2023.

09:39

Goran Bogdan nag u filmu koji će se prikazivati na Netfliksu VIDEO
Foto: Profimedia

Zejnep je nesrećna žena, život joj nije ispao onako kako je zamišljala. Majka joj posle smrti ostavlja kuću u Dalmaciji u koju odlazi da živi. Majka je kuću kupila već ranije, ali kćerka nikada nije bila . Tamo upoznaje Josipa s kojim se ne slaže na prvu, ali situacija se menja.

To je radnja, ukratko, novog Netfliksovog filma, koji je kao i "The Weekend Away", ponovno sniman u Dalmaciji, ovaj put na Braču i Šolti. Hrvatskoj publici će biti zanimljivo i to što je u glavnoj ulozi Goran Bogdan, koji se u trejleru, pojavljuje nag pokraj glavne glumice Naomi Kraus. Film će na ovu platformu stići 8. marta, a film je režirala Vanesa Džop, prema scenariju Džejn Ajnskuh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: