Nastavak "Dine": Zvezda Bondovih filmova u ulozi Ledi Margo

Lea Sejdu, koju smo nedavno gledali u horor filmu Dejvida Kronenberga "Crimes of the Future" i u poslednjem filmu Danijela Krejga o Džejmsu Bondu "No Time to Die", sada je u pregovorima da igra lik Ledi Margo u nastavku filma "Dina", koji je druga polovina dvodelne adaptacija romana Frenka Herberta, u režiji Denisa Vilneva.

Izvor: B92

Petak, 24.06.2022.

13:05

Nastavak
Foto: Profimedia

"Dedlajn" napominje da je u Herbertovom romanu lik Ledi Margo "dugogodišnja sluškinja Sestrinstva".

U prvoj polovini priče Ledi Margo nema veliku ulogu, da bi u drugom delu dobila ogroman prostor i verovatno je to jedan od razloga zašto su se producenti odlučili za glumačku zvezdu u usponu Leu Sejdu.
Očekuje se da će "Dune: Part Two" biti u produkciji ove jeseni, a cilj je da bude prikazan u bioskopima 20. oktobra 2023. godine.

Pored popularne francuske glumice, u nastavku "Dine" pojaviće se i legenda Kristofer Voken i glumac Ostin Batler koji trenutno osvaja svet sa ulogom kralja rokenrola u filmu "Elvis".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: