Muzika 0

04.03.2024.

16:50

Druga šansa za Konstraktu FOTO

Ana Đurić Konstrakta osvojila je na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju nagradu OGAE Srbija za najbolju kompoziciju na festivalu prema oceni članova udruženja.

Izvor: B92

Druga šansa za Konstraktu FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

U konkurenciji za nagradu OGAE Srbije bilo je svih 28 kompozicija, a žiri je odlučio da ovu laskavu nagradu dodeli Konstrakti za pesmu "Novo, bolje".

Konstrakta je osvojila ukupno 254 poena, drugo mesto, sa 214 poena, pripalo je pobedničkoj pesmi festivala "Ramonda“ koju izvodi Teya Dora, dok je treće mesto zauzela Zorja i pesma "Lik u ogledalu“ sa osvojenih 183 poena.

Konstrakti je nagradu uručio predsednik OGAE Srbije, Nenad Pribak.

OGAE Second Chance ili "druga šansa“ je godišnje takmičenje za zemlje koje su održale nacionalni izbor za Pesmu Evrovizije na kome članovi lokalnih OGAE klubova biraju pesmu sa nacionalnog izbora koja će ih predstavljati.

U izboru učestvuju sve pesme sa nacionalnog izbora, osim pesme koja je pobednik i koja zemlju predstavlja na Pesmi Evrovizije. Glasa se evrovizijskim sistemom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: