Film/TV 4

25.04.2024.

8:12

Netfliks otkazuje jednu od najpopularnijih serija: Obožavaoci razočarani

Netfliks je odbacio predstojeći nastavak jedne od svojih najuspešnijih serija "Veštac" (The Witcher) kao deo novog niza programskih rezova.

Izvor: B92.net

Netfliks otkazuje jednu od najpopularnijih serija: Obožavaoci razočarani
EPA-EFE/WILL OLIVER

Podeli:

"The Witcher" će se završiti sa svojom petom sezonom, piše Daily Mail.

Biće prikazane četvrta i peta sezona u kojima će Lijam Hemsvort zameniti Henrija Kavila, a nakon toga će ovaj projekat biti okončan.

Obožavaoci serije su bili emotivni nakon što su prošle godine videli poslednje scene glavnog glumca Henrija Kavila, a odluka da se odbaci i spinoff serija "Rats" fanove serijala će dodatno razočarati.

Predvođena Henrijem Kavilom u prve tri sezone, serija "Veštac" je pružila obožavaocima 24 epizode ​​u poslednjih pet godina.

Priča je inspirisana istoimenom serijom knjiga poljskog pisca Andžeja Sapkovskog koja se prvi put pojavila na policama 1990. godine, a pretvorena je u seriju video igrica 2007.


 

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: