Aktuelno 1

23.06.2024.

8:23

Zvezda novog filma Jorgosa Lantimosa: "Postoje scene koje bi mnogima mogle da izazovu mučninu" VIDEO

Glumac Džesi Plemons otkrio je detalje iz novog filma Jorgosa Lantimosa "Kinds of Kindness".

Izvor: B92.net

Zvezda novog filma Jorgosa Lantimosa: "Postoje scene koje bi mnogima mogle da izazovu mučninu" VIDEO
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Podeli:

Radnja filma prati tri priče koje se vrte oko muškarca koji pokušava da preuzme kontrolu nad sopstvenim životom, policajca čija žena izgleda kao druga osoba i žene koja traži nekoga sa posebnim sposobnostima.

Pored Plemonsa, u filmu glume i Ema Stoun, Vilem Defo, Margaret Kvoli, Džo Alvin, Hong Čau i drugi.

Glumac Džesi Plemons je za L.A. Times rekao da mu je bilo muka dok je čitao scenario, a na premijeri filma u Njujorku je elaborirao: "Postoje neke sekvence u filmu koje bi mnogima mogle da izazuvu mučninu."

"To je takođe vrsta filma za koju osećam da ne možete da ga gledate tako često u današnje vreme, koji je veoma čudan i nadrealan, apstraktan i nalik na snove, košmar, ali po mom mišljenju nije samo čudan. da bi bio čudan", nastavio je glumac, prenosi Hollywood Reporter.

"Jorgos ima način da uzme ove zaista univerzalne, jednostavne teme i na neki način ih okrene na glavu i istražuje ih na zaista čudne, ali zaista ljudske načine. Tako da sam smatrao da je čitanje scenarija zaista emocionalno nabijeno, ali nisam mogao tačno da artikulišem zašto ili šta mi se upravo dogodilo dok sam čitao scenario", objašnjava glumac.


Plemons je takođe pohvalio koleginicu Stoun, nazvavši je "neustrašivom i očigledno izuzetno talentovanom na mnogo načina".


 


 

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

23 h

Podeli: