Aktuelno 2

19.06.2024.

20:30

Ovo je uloga koju je Brus Vilis prihvatio "na prvu"

Brus Vilis je igrao mnoge likove u svojoj dugoj karijeri i sarađivao sa različitim rediteljima i filmskim stvaraocima.

Izvor: Index.hr

Ovo je uloga koju je Brus Vilis prihvatio "na prvu"
Profimedia

Podeli:

Glumio je u filmovima poput Umri muški, Armagedon, Peti element, Šesto čulo i Pulp Fiction.

Takođe, na listi poznatih filmova u kojima je Vilis glumio je i film Grad greha (Sin City) )iz 2005. godine. Grad greha je američki film u režiji Roberta Rodrigeza, Frenka Milera i Kventina Tarantina, zasnovan na istoimenoj Milerovoj seriji stripova.

Isto tako, Grad greha je bio jedini film u kom je Brus Vilis pristao da glumi nakon samo jednog minuta.

Možda vas zanima

Prema pisanju Far Out Magazine, Rodrigez i Miler su imali ideju koju su želeli da pokažu Brusu Villisu. Pozvao ih je da dođu u njegov dom i pokažu mu šta su spremili.

Nakon što je odgledao video koji su pripremili, glumac se nije mnogo dvoumio da li želi da bude deo tog filma, iako je te večeri već radio na drugom projektu.

Možda vas zanima

"Bio sam nekako polubudan. Otprilike za minut sam napravio pauzu i rekao: Šta god da se desi nakon ovoga, u narednih nekoliko minuta ove scene, samo želim da vam kažem da sam u igri! Zatim smo gledali ostalih nekoliko minuta. To je prosto neverovatno, mogao bih da pričam o tome satima", prokomentarisao je Vilis.

Pored Vilisa u ovom filmu igraju: Džesika Alba, Aleksis Bledel, Rozario Doson, Benisi Del Toro, Majkl Klark Dankan, Rik Gomez i drugi.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: