Aktuelno 8

24.04.2024.

8:28

Fotografija bolesnog Brusa Vilisa sa unukom slama srce FOTO

Ćerka legendarnog glumca Brusa Vilisa, objavila je fotografiju deda i unuke na Instagramu.

Izvor: B92

Fotografija bolesnog Brusa Vilisa sa unukom slama srce FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumac se bori sa demencijom i otežanim kretanjem, ali je za rođendan svoje unuke smogao snage da ustane i fotografiše se.

Glumcu Brusu Vilisu je prošle godine dijagnostifikovana frontotemporalna demencija, a njegovo stanje se nažalost iz dana u dan sve više pogoršava.

Ali, čini se da je ljubav prema porodici i unuci jača od svega, te je Brus ustao na ovaj poseban dan.

Snimak je na Instagramu objavila Brusova ćerka Rumer Vilis.

U opisu, Rumer je govorila o svojoj ćerki.

"Ova poslednja godina sa tobom bila je najbolja godina mog života. Lu, nikada nisam poznavala ljubav kao što je tvoja", napisala je ona.

Rumer je dodala: "Ti si preslatka, najlepša, najpametnija, najsmešnija, najslađa devojčica koju poznajem. Ne mogu da verujem da si me izabrala da ti budem mama. Ti si poklon svakome koga sretneš i tvoj osmeh je skoro zaslepljujući da je tako magičan. Tvoj smeh je moj omiljeni zvuk na celom svetu. Tvoji sitni poljupci su najbolja stvar za buđenje, volim te tako duboko u kostima moja mala kćeri, da ne mogu da dočekam da vidim šta će ova sledeća godina doneti!”

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: