Aktuelno 2

04.04.2024.

8:04

Lik Beson optužio Tarantina za krađu

Kventin Tarantino će uskoro započeti produkciju svog desetog i poslednjeg filma “Filmski kritičar”, a Lik Beson tvrdi da tu ideju nije sam smislio nego je ukrao od njega.

Izvor: B92

Lik Beson optužio Tarantina za krađu
Foto: Profimedia/Ye Liangjun/Sipa Asia/SIP/SIPA/2312141212

Podeli:

Slavni reditelj je gostovao u podkastu The Discourse i rekao kako je Tarantino iskopirao njegovu ideju, što do sada nije bilo poznato.

Tarantino već odavno priča o tome kako je planirao da snimi deset filmova i penzioniše se, zbog čega je navodno odbio i režiranje jednog ostvarenja iz univerzuma "Zvezdanih staza".

"Ono što je smešno je da sam ja to davno rekao Tarantinu”", započeo je Beson o planovima za penzionisanje nakon snimanja deset filmova.

"Tako da me je iskopirao. Iskreno sam mislio kada sam to rekao, nakon što sam snimio šest ili sedam filmova. To je bio način da se fokusiram i kažem. "Ako imam samo 10 metaka, moram da budem oprezan sa preostala 3".

Beson je objasnio da je to bio njegov način da natjera sebe da odbije primamljive ponude studija za koje je znao da će se završiti neinspirativnim filmovima.

"U to vreme, mnogo njih u Holivudu mi je dolazilo sa rečima: “Evo scenarija”. Projekti koje su mi predlagali nisu bili loši, ali su bili nastavci, to je bila holivudska mašina. A oni to predlažu sa puno novca", objasnio je reditelj, a preneo Hedlajner.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: