Utorak, 04.05.2021.

17:30

41 godina od Titove smrti

Izvor: B92

41 godina od Titove smrti
Na današnji dan pre 41 godine umro je Josip Broz Tito, doživotni predsednik Socijalističke federativne republike Jugoslavije. Sahranjen je u kući cveća, koju svake godine na godišnjicu njegove smrti posećuju mnogi koji se sećaju tog vremena. Ipak, ove, kao i prošle godine, situacija je drugačija zbog epidemije, pa je posetilaca neuporedivo manje, i to su uglavnom stalni gosti iz godine u godinu. U normalnim uslovima ovo je najposećeniji muzej u Srbiji, u koji dolaze uglavnom strani turisti. Epidemiološke mere se poštuju, obavezno je nošenje maski, a muzej Jugoslavije, iako inače ne radi utorkom, danas će raditi do 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: