Sreda, 07.08.2019.

22:19

Moćna mašina naprednih funkcija: Samsung predstavio Galaxy Note10 VIDEO

Izvor: Priredio: Miloš B. Jovanoviæ

Moæna mašina naprednih funkcija: Samsung predstavio Galaxy Note10 VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Luka

pre 4 godine

Iskreno Mate 20 Pro koji koristim je azdaja kao i prvog dana, a danas dosta niza cena. Baterija, kamere, fotke, punjenje, brzina, stvarno za preporuku, nocne slike pravi u rangu sa pixelom, to ni jedan samsung npr nema. Iscekujem Mate 30 jer ce imati duplo veci senzor od trenutnih telefona ali ne verujem da cu ga uzeti. Note 10 plus prelep telefon, prebrz, ali optika kamera nije menjana vec neko vreme, samo se steluje za novi model. Olovcica je broj 1, i produktivnost naravno, razlog zbog cega se note kupuje, od excela, mailova do potpisivanja dokumenata. Ko uzme sigurno nece pogresiti, u svakom slucaju.

Zoki Lo

pre 4 godine

"xiomi em jeftiniji, ima bolju bateriju i nema taj glupi prorez za selfi cameru... trenutno je xiaomi naj bolji sto se tice odnosa cene,kvaliteta i perfomansi dali se to svedelo fanovima drugih proizvodjaca ili ne na njihovu zalost je tako..."
(ceda, 08. avgust 2019 00:53)
Na papiru i u ruci odličan. Dok ga ne počneš koristiti. Poslije par mjeseci, ako ne i prije, počinje bagovati kao blesav. Ovo pišem kao nekadašnji korisnik MiA2 Lite. Što bi rekli, kiselo je grožđe...
(kele®, 10. avgust 2019 21:26)

Da li si mogao uzeti jeftiniji telefon za poređenje? Probaj uporediti telefone iz iste klase. Uporedi taj MiA2 lite sa Samsung J3. Obe firme imaju telefone za različit džep.

Sasa

pre 4 godine

Ovi sto opravdavaju izbacivanje 3.5mm jer navodno dobre BT slusalice mogu da se ..kupe.za 20$..totalno neupuceni ljudi za koje je Iphone kao stvoren.

Prvo, BT vrsi komoresiju, obicno AAC kodekom. To i startu znaci katastrofalnu degradaciju hires audio sistema 384KHz kije imaju s9, s10.

Ko.je dao 100-200$ za zicane slusalice znao cemu pricam. Zvuk iz tzv adaptercica nije ni blizu fabricki ugradjenog DACa.
O praznjenju baterije da i ne pominjemo.

Po svemu sudeci, S10 cu gajiti jos dugo dugo

kele®

pre 4 godine

"xiomi em jeftiniji, ima bolju bateriju i nema taj glupi prorez za selfi cameru... trenutno je xiaomi naj bolji sto se tice odnosa cene,kvaliteta i perfomansi dali se to svedelo fanovima drugih proizvodjaca ili ne na njihovu zalost je tako..."
(ceda, 08. avgust 2019 00:53)
Na papiru i u ruci odličan. Dok ga ne počneš koristiti. Poslije par mjeseci, ako ne i prije, počinje bagovati kao blesav. Ovo pišem kao nekadašnji korisnik MiA2 Lite. Što bi rekli, kiselo je grožđe...

Opalim te golim

pre 4 godine

Alo filozofi, Note serija se uzima zbog olovke. Vi sto uzimate ovo a ne koristite vi ste snobovi kojima telefon sluzi za duvanje u kaficu.

srb

pre 4 godine

@Joker
Mslm da ces se tu zeznuti osim ako ne koristis olovcicu na noteu. Osim toga republic of gamers 2 je bolji tel. Zapravo, jos je i kamera na strani note. Dobro razmisli, da nisam uzeo p30 pro rog 2 bi mi bio prvi izbor, zajedno sa onim ektsternalijama koje nudi ceo taj paket mi deluje odlicno, nezavisno od toga da li igras igrice na tel ili ne

Lincoln

pre 4 godine

Imao davno Note 4 i u to vreme je bio babaroga od telefona, niko nije mogao da mu priđe, danas Note 10, flagship model, nema 3,5mm ulaz ni slot za Micro SD?? A pri tome košta 1000€? Note je definitivno izgubio svoj put jer je nekad stvarno bio klasa za sebe...

Šuntavilo

pre 4 godine

(ceda, 08. avgust 2019 00:53)_Poštovani, tuđe mišljenje i izbore treba poštovati, iako se, možda, ne slažemo s tim. Možemo polemisati i razmenjivati argumente. Ali uzimajući u obzir Vašu nepismenost i zlurad komentar, nemoguće je shvatiti Vaše mišljenje kao objektivno. Više je izraz Vašeg ličnog nezadovoljstva i antagonizma prema osobama koje su uspešnije, predanije ili upornije od Vas samih. Pozdrav

Btw, što se tiče Note 10 plus modela - odličan uređaj, ali papreno skup. Svakako je model za razmišljanje, ko može da priušti.

Geralt iz Rivije

pre 4 godine

Prelep dizajn, ali ona rupa ga kvari. A i sa cenom su generalno svi proizvođači preterali. Iz tog razloga će moj novac otići firmi Oneplus za model OnePlus Pro 7.

EU Citizen

pre 4 godine

Još to punjenje nije dovoljno brzo, ali kada se vreme punjenja otprilike skrati duplo, dakle za jedno dve godine, biće upotrebljivo, dotle ću valjda da izdržim sa poslednjim premium modelom sa izmenljivom baterijom, da ga ne reklamiram, mada se u Evropi ionako nije prodavao, kupio sam tri komada za svaki slučaj :)) Uzgred, ta priča sa bezobraznim ukidanjem zamenljivih baterija je krunski dokaz da su 95% korisnika ovce kojima proizvođači mogu da nature sve što hoće, uključujući i jasno inferiorna rešenja koja su loša za njih a dobra samo za proizvođače :)) Dakle, negde, s Note 12, možda se vratim Samsungu, pod uslovom da ga bude moguće rutovati i očistiti 90% Googleovog, proizvođačkog i third-party bloatwarea i ako se u međuvremenu ne pojavi neki upotrebljiv mobilni Linux koji će moći da se nabudži na neke druge premium modele, pa da se konačno otarasim Androida koji me u svakoj novoj generaciji sve više nervira i postaje sve zatvoreniji, neprilagodljiviji potrebama korisnika, ako korisnik nije milenijalski zombi, i sličniji iOS-u (na Note-seriju, zbog olovke i nekih drugih specifičnosti veeovatno ništa slično neće moći da se portuje ili ne bar potpuno, prethodna iskustva sa Sailfishom i raznim alternativnim Android romovima to nažalost bogato potvrđuju).

Kacarac

pre 4 godine

ovi sto pametuju nema 3.5 ulaz za slusalice to vam je isto kao sto neki imaju u autu cd plejer a neki ne.za neku godinu ni taj ulaz nece postojati vise

Brus Li

pre 4 godine

imao xiaomi redmi note 7s loše se pokazao menjao za mi9t koči i baguje. i naravno menjao za samaung note 9 evo 20 dana radi kao zver i baterija ok. sve bolje od prethodna 2
(itBilly, 07. avgust 2019 23:20)

Nisi video ta dva telefona ni u priči. Ja imam XiaoMi telefon 3 godine star, nisam ga nijednom resetovao niti restartovao. Ni da štucne... Na njemu je EU rom. Sad ću ga pokloniti bratu jer sam kupio Huawei P Smart Z. Hteo sam da promenim telefon iz fazona, dosadilo mi da imam isti telefon 3 godine a P Smart Z nema izrez u ekranu i zato ga uzimam. Doduše, nema ga ni Mi9T ali nemam toliko para. Da imam para, uzeo bih K20pro ili Honor 9x pro. Sve sem Sljamsunga i trule jabuke!!!

osmiputnik

pre 4 godine

Nema 3,5mm ulaz za slusalice? Hhahahahha toliko pljuvanje po Apple od strane Samsunga i njihovih fanova.. Izgleda da Apple i dalje postavlja standarde i uvek ce to ciniti.

Bg degenerik

pre 4 godine

Za sve klince ovo nije telefon i nije mu osnovna namena fotkanje i igranje igrica. Android platforma je smišljena da pomogne pametnim ljudima da im android poluži kao zamena za računar dok su na putovanju, odmoru.. . Zato i postoji blutut tastatura mis. Cena od 1000dolara je jer se uračunava ime, materijal, transport, marketing, licence, brzi rad u aplikacijama od kineski telefona.... Veliki pozdrav za pametne ljude kao što su it strucnjaci.

kele®

pre 4 godine

Jesu li stigli po brzini iPhone 8? (nada, 8. avgust 2019 08:20)
Po brzini pražnjenja baterije je nemoguće stići iPhone. Jedini izuzetak je XR.

kele®

pre 4 godine

Android od 100 evra je sada brži od ajfona.
(Badji, 08. avgust 2019 09:30)
Izjava u rangu : svaka nova Dacia je sada brža od Ferrarija iz 2002.-e. A svi znamo da nije.

Joker

pre 4 godine

Imam note 8, kada je izasao Asus ROG Phone 2 mislio sam ga kupiti, ali sam pricekao note 10 da vidim kakav ce biti, i super je. Kupujem note 10 plus!!!!

Gorran

pre 4 godine

Note 10 nema micro SD slot , nema audio jack, nema fm rds radio, nema ir blaster,nema led notifikaciju, senzori kamere isti kao na galaxy S10 I note 9,I baterije su preslabe, Samsung Ima los ram menadzer zato I gura 12 gb Rama

Lajavi krelac

pre 4 godine

Nema ulaz za slusalice a kosta 1000e. Smesno. Ko god kaze da je to prevazidjena tehnologija ne zna o cemu prica nego ponavlja mantru koju je cuo od nekog drugog.
(AjITi, 8. avgust 2019 00:48)

Ko ima para za ovakav telefon ima i za Samsungove bluetooth slušalice, da se ne zamara i petlja sa kablovima. I ja sam uzeo Xiaomi AirDots od 20€ i zapanjen sam kako je dobra reprodukcija muzike na njima, iako na A70 ima ulaz za slušalice.
Pravi audiofili sigurno ne slušaju muziku preko telefona, tako da je taj ulaz sada zaista prevaziđen poplavom bežičnih slušalica.

SDK

pre 4 godine

Hoće neko stvarno ovo da kupi pored MI9T Pro? Sve iste specifikacije. Kvalitet izrade isti ili bolji a cena 70% niža. Bogati klinci na zapadu uz ugovore hoće, mada verujem pre jure iPhone, ali informisan kupac, teško. (Hum, 07. avgust 2019 22:44)

Da čuo sam da ceo svet nosi Mi9T, Samsung može samo da se zatvori sada.

SDK

pre 4 godine

Nakon 9 godina korišćenja samsung telefona prešao sam na huawei p30pro. Nisam se pokajao. Baterija u odnosu na samsung je mnogo bolja, telefon se ne zagreva itd.
(unname, 08. avgust 2019 06:42)

Lažeš samog sebe.

Masinovodja

pre 4 godine

@Zeleznicar: "Jel nam je stvarno potreban takav telefon? Pozvati nekoga i poruke je sve sto koristim"

Pa ako je to sve sto koristis, nije ti potreban takav telefon. Nemoj ni da ga gledas i komentarises, da branis drugima i nameces da im nije potreban. Otkud znas tudje potrebe?

pitam se

pre 4 godine

ja mrzim telefon bez 3.5mm otvora za slusalice. bolje da su izbacili olovku ionako 90% korisnika je ne koristi vise je tu da se pohvalis da je imas. kad ti je baterija na izmaku sta da radis ili da prikljucis punjac ili slusalice bzv skroz videce samsung da je pogresio. isto bzv manji model nema slot za sd karticu ne mozes da uradis brzo bekup telefona kad si negde na putu a iz nekog razloga moras hard reset telefona.

telefoni su sad vise kao laptopovi barem meni ja ih za sve koristim i treba da imaju sto vise sposobnosti da prikljucis neke periferije a oni smanjuju. uzeli jos stanjili tel pa bolje da su ubacili vecu bateriju i ostavili 3.5mm otvor i ostavili deblji uredjaj nego ovako.

razmisljao sam da ga kupim ali necu. platim 1000 evra i moram pravim kompromis. neka hvala.

Zurkolomac

pre 4 godine

Jesu li stigli po brzini iPhone 8? (nada, 08. avgust 2019 08:20)

Drzi se metle, pegle i sporeta. Tehnologiju prepusti drugima. I pazi da ne propustis Zadrugu...

Фрфљави

pre 4 godine

@Srbine, ne verujemo ti. Jer, da se iole razumeš u telefone, uvideo bi razliku između Note 8 i Note 9 a kamoli između tvog i ovog sada. To je kao kada odeš na pljeskavicu na autobuskoj stanici i na steak u nekom restoranu. E tolika je razlika između tvog i ovog sada.

Фрфљави

pre 4 godine

@Nado, nisu. Jer su ga već odavno prestigli još sa Note 5 serijom! A juče je izašla Note 10 serija. Pa ti sada vidi gde su oni a gde je tvoj voljeni iPhone.

Фрфљави

pre 4 godine

@unname,
a vidiš ja obrnuto. Ja koristim već dve godine Huawei. Prvo je bio Mate 9 pro, pa Mate 10 pro i sata Mate 20 Pro. I prelazim na Samsung S9+ jer otkada je izašao ovaj 9.0 software, iskidali je Samsung konkurenciju.

Bogoje Panajotovic

pre 4 godine

Jesu li stigli po brzini iPhone 8? (nada, 08. avgust 2019 08:20)

Zavisi koliko ga jako bacis, mada je iPhone 8, sa svojih 350 grama, neprevazidjen.

Boban

pre 4 godine

Nakon 9 godina korišćenja samsung telefona prešao sam na huawei p30pro. Nisam se pokajao. Baterija u odnosu na samsung je mnogo bolja, telefon se ne zagreva itd.
(unname, 08. avgust 2019 06:42)

Samo se teši. Progledao sam od kako sam prešao sa P30pro na S10+.

Pundravac

pre 4 godine

Kako ste dosadni sa tim kineskim skalamerijama.....
....ko koristi smartfon za sta je predvidjen, a ne za pokazivanje, nikada nece kupiti kinesko djubre.

Pero

pre 4 godine

Dok je ovaca, biće i vune. Ovo važi za sve proizvođače, nije Samsung izuzetak. Jednostavno je preskupo i nepotrebno, osim kao statusni simbol. Čak je i to besmisleno, jer status se dokazuje skupim autom, ručnim satom, penkalom i slično.

zmitjkoe

pre 4 godine

“poznata Samsungova pametna olovka S Pen. Ona je kod novog modela unapređena, pa korisniku omogućava da hvata beleške i da automatski konvertuje svoj rukopis u digitalni tekst, pomoću Samsung Notes aplikacije”

Da hvata beleške? Hahahaha, da li je moguća ova glupost? Čemu onda služe aplikacije speach to text. Budalaština sa olovkom u 21. veku.

s5samsung

pre 4 godine

ako uporedimo samsung od pre skoro deceniju samsung s5 i ovaj note 10, mozemo zakljuciti da su telefoni maltene isti, osim marketinskih najavljivanja i glupiranja sto se tice broja kamera. S5 ima 4k video snimanje, vodootporan je, fantastican ekran, 16mpx kameru, dakle ima sve sto ima note10 od hiljadu i nesto evra, sve ostalo je besmisleno. Ako gledamo razliku u ceni s5 polovan 80 evra a note 1100 evra, vidimo da dobijate sve za hiljadu evra manje, sve ostalo je sminka ljudi sh m i n k a.

Stanoje

pre 4 godine

Nemoj da mi crknes S7 molim te. Nema sta da te zameni. Ovo sve neko grdilo! Šta učiniše od Note serije eeee... Prvo imaš dva telefona, od kojih je jedan ekskluzivniji od drugog. Pa zar nije trebalo sam Note po sebi da bude najekskluzivniji Samsung telefon. Onda jedan ima 8gb RAM i nema mogućnost za SD karticu?! Pa to je neverovatno glupo. Ok, onaj 3.5mm jack može, a ne mora da postoji, mada, za neke power korisnike je dobro došao zbog raznih dodataka koji tu mogu da se priključe. I na kraju ona rupa u ekranu. Nadam se da ce je istorija ismevati kao onog tipa sa presmesnom frizurom...

ljAXE

pre 4 godine

Imam novi Ajfon i uvek sam kupovao jabuku do sada. Ali iskreno, ovo jede Ajfon za dorucak za iste pare. Doduse, ja sam kupio XR, nesto jeftiniji ali kada uporedim svoj Ajfon sa predhodnim koje sam imao, jako malo je Apple uradio da bi trazio $900 za telefon. U principu sam razocaran Ajfonom i rado bih probao Samsung. Ipak Navika je cudo. Navikao sam se na IOS i pomalo zazirem od prelaska na Android. Mada mislim da me Jabuka polako tera da predjem na Samsung.

Totem

pre 4 godine

Lep, vrhunski ali nije namenjen zemljama poput naše. Mnogo brate a kod nas će biti sigurno 300 evra skuplji u zvaničnoj ponudi. Sa druge strane šaomi sa samo 30 - tak % gorijim hardverom i istim čipsetom, ima tri puta manju cenu. Podatak na koji bi trebalo da skačemo od sreće, makar mi u našim banana zemljama.

Ipak na kraju, svaka čast Samsungu na ovako finalnom proizvodu a posebno na punjaču od vrtoglavih 45 vati, koji zaista jeste neprikosnovena kruna uspeha. Kapa dole i svako poštovanje!

unname

pre 4 godine

Nakon 9 godina korišćenja samsung telefona prešao sam na huawei p30pro. Nisam se pokajao. Baterija u odnosu na samsung je mnogo bolja, telefon se ne zagreva itd.

Atlantik

pre 4 godine

Ovo za 3D modeling, pa koriscenje S Pen ne dodirujuci ekran, pa veci Infinity ekran, pa novi model, mislim se da ga uzmem iako imam Note 9, koji je slicnu cenu imao kada sam ga uzimao...

Sitnice, a kvalitet sitnice, prave razlike...

Vegas

pre 4 godine

Secate li se videa od samsunga gde su se rugali ajfonu zbog nezamenjivih baterija? A secate li se videa gde su im se rugali sto su izbacili ulaz za slusalice?
(Mikajlo, 07. avgust 2019 22:57)

Jeste na Iphoneu je nezamenjiva baterija zato sto nemas potrebe da je menjas. Ja sam 2014. kupio Note4 kada je tek izasao (u kesu) i kroz 6 meseci 3,4 puta menjao bateriju jer je bila smece i zato sam presao na iPhone... nosio sam 7+ do skoro i sada sam uzeo XS Max koji radi besprekorno, perfektno... taj slucaj nije bio sa Samsungom ili sa bilo kojim Android telefonom a i okruzen sam ljudima koji su vecina presli na iPhone jer je uvek barem neko imao problem sa Androidom, nije da hejtujem ali po meni iz mog i iz iskustva ljudi oko mene..ne moze ni jedan Android da prismrdi iOSu...

Србин

pre 4 godine

Имам ноте 8 и презадовољан сам њиме, а разлика између овог и мог је верујте минимална. Убаце неку ситницу и додају тродупло скупљу цену и то је нови модел.

Zeleznicar

pre 4 godine

Prelep, super karakteristike, ali 1000dolara!!! Jedino da sam lud bih uzeo. Redmi do 120e max i tu bih se pocesao po glavi jer daju samo 2god garancije. Jel nam je stvarno potreban takav telefon? Pozvati nekoga i poruke je sve sto koristim.

Fotografisanje je dodatni plus ali ne znam sta cu sa 1000 fotografija koje napravim i nikada ne pogledam. Ostalo je sve sto jede vreme koje ne mogu vratiti.

AjITi

pre 4 godine

Nema ulaz za slusalice a kosta 1000e. Smesno. Ko god kaze da je to prevazidjena tehnologija ne zna o cemu prica nego ponavlja mantru koju je cuo od nekog drugog.

Pragmatic

pre 4 godine

Danasnji najskuplji telefoni su od tehnoloskog cuda postali modna ikona i gotovo nakit. Das 1000+ eura za stakleni telefon koji ce ti za dve godine gotovo izvesno pasti i razbiti se. Pored svih stresova ovaj mi ne treba. Kupovao sam Note seriju dok su imali plasticna ledja i izmenljivu bateriju, od uvodjenja stakla me vise ne vide.
Takodje zalosna strana biznisa je da manjak u prodaji Samsung i Apple pokusavaju da nadoknade dizanjem cena. Na taj nacin zele da od svojih najvernijih korisnika izmuzu maksimalan novac. Na njihovu zalost nije narod bas toliko naivan sto govore prodajni rezultati obe firme.

ceda

pre 4 godine

imao xiaomi redmi note 7s loše se pokazao menjao za mi9t koči i baguje. i naravno menjao za samaung note 9 evo 20 dana radi kao zver i baterija ok. sve bolje od prethodna 2 (itBilly, 07. avgust 2019 23:20)

mislim bracelaaaa....! nemoj toliko da si proziran nisi prosao pored xiaomi-ja a kamoli ga imao.. ocigledno si veliki zavisnik samsung telefona koji bi prodao i mamu i tatu zarad istog...

ceda

pre 4 godine

Hoće neko stvarno ovo da kupi pored MI9T Pro? Sve iste specifikacije. Kvalitet izrade isti ili bolji a cena 70% niža. (Hum, 07. avgust 2019 22:44)

naravno da hoce, onaj koji te pare nije zaradio, drugi ce platiti, cini ga vrednijim tj leci komplekse ili stvarno ima love a nije informisan... xiomi em jeftiniji, ima bolju bateriju i nema taj glupi prorez za selfi cameru... trenutno je xiaomi naj bolji sto se tice odnosa cene,kvaliteta i perfomansi dali se to svedelo fanovima drugih proizvodjaca ili ne na njihovu zalost je tako...

the land of the dead!

pre 4 godine

izgleda otmeno, vrhunski, daje mu smek ta kamera na sredini, opet je neprimetna i izgleda lepse od suze i zuba bar 10 puta.. sto se ostalih stvari tiche, uglavnom samo neka sitna poboljsanja, finesice koje u realnom koriscenju nista ne znache, sad jedino ta stabilizacija koliko je realna u stvarnosti, to ce se videti na testovima.. Onako, deluje kao jedan zaokruzen telefon, kompletan uredjaj, bar tako izgleda za sada i cini se da i nije tako skup s obzirom da je to pocetna cena koja ce verovatno brzo pasti, 30% je jetiniji nego XS max kada je izasao, sto je neverovatno.

Drmežni Filjotah

pre 4 godine

Samsung je južno korejski, a predstavljaju svoj proizvod u americi, dakle u appleovoj kući. Dotle u južnoj Koreji ima oko 30 hiljada americkih vojnika, što bi se moglo tumačiti da je J. Koreja zapravo amerika.

Dakle, kupili samsung ili apple proizvod, kupili ste u neku ruku "americki" proizvod.

Da, znam da se uglavnom ili sve sklapa u kini, ali eto...

itBilly

pre 4 godine

imao xiaomi redmi note 7s loše se pokazao menjao za mi9t koči i baguje. i naravno menjao za samaung note 9 evo 20 dana radi kao zver i baterija ok. sve bolje od prethodna 2

klirskrin

pre 4 godine

Sve je ok, ali uspeli su i Note seriju da nagrde sa tom rupom posred ekrana..Ko izmisli te rupe i izreze, to je mnogo glupo i naruzuje ekran, narocito prilikom gledanja y.tuba.

Mikajlo

pre 4 godine

Kakve veze ima ko sta moze da priusti sa objektivnom cinjenicom da je nesto preskupo?


Ja da imam milijarde verovatno bih kupovao ove telefone ali bih i dalje tvrdio da su preskupi.
Kada bi cokolada u srbiji kostala 500 dinara, da li biste rekli da je skupa ili biste rekli da nije skupa jer mi to mozemo da priustimo?

Secate li se videa od samsunga gde su se rugali ajfonu zbog nezamenjivih baterija? A secate li se videa gde su im se rugali sto su izbacili ulaz za slusalice?

Hum

pre 4 godine

Hoće neko stvarno ovo da kupi pored MI9T Pro? Sve iste specifikacije. Kvalitet izrade isti ili bolji a cena 70% niža.

Bogati klinci na zapadu uz ugovore hoće, mada verujem pre jure iPhone, ali informisan kupac, teško.

Mikajlo

pre 4 godine

Kakve veze ima ko sta moze da priusti sa objektivnom cinjenicom da je nesto preskupo?


Ja da imam milijarde verovatno bih kupovao ove telefone ali bih i dalje tvrdio da su preskupi.
Kada bi cokolada u srbiji kostala 500 dinara, da li biste rekli da je skupa ili biste rekli da nije skupa jer mi to mozemo da priustimo?

Secate li se videa od samsunga gde su se rugali ajfonu zbog nezamenjivih baterija? A secate li se videa gde su im se rugali sto su izbacili ulaz za slusalice?

klirskrin

pre 4 godine

Sve je ok, ali uspeli su i Note seriju da nagrde sa tom rupom posred ekrana..Ko izmisli te rupe i izreze, to je mnogo glupo i naruzuje ekran, narocito prilikom gledanja y.tuba.

itBilly

pre 4 godine

imao xiaomi redmi note 7s loše se pokazao menjao za mi9t koči i baguje. i naravno menjao za samaung note 9 evo 20 dana radi kao zver i baterija ok. sve bolje od prethodna 2

SDK

pre 4 godine

Hoće neko stvarno ovo da kupi pored MI9T Pro? Sve iste specifikacije. Kvalitet izrade isti ili bolji a cena 70% niža. Bogati klinci na zapadu uz ugovore hoće, mada verujem pre jure iPhone, ali informisan kupac, teško. (Hum, 07. avgust 2019 22:44)

Da čuo sam da ceo svet nosi Mi9T, Samsung može samo da se zatvori sada.

the land of the dead!

pre 4 godine

izgleda otmeno, vrhunski, daje mu smek ta kamera na sredini, opet je neprimetna i izgleda lepse od suze i zuba bar 10 puta.. sto se ostalih stvari tiche, uglavnom samo neka sitna poboljsanja, finesice koje u realnom koriscenju nista ne znache, sad jedino ta stabilizacija koliko je realna u stvarnosti, to ce se videti na testovima.. Onako, deluje kao jedan zaokruzen telefon, kompletan uredjaj, bar tako izgleda za sada i cini se da i nije tako skup s obzirom da je to pocetna cena koja ce verovatno brzo pasti, 30% je jetiniji nego XS max kada je izasao, sto je neverovatno.

SDK

pre 4 godine

Nakon 9 godina korišćenja samsung telefona prešao sam na huawei p30pro. Nisam se pokajao. Baterija u odnosu na samsung je mnogo bolja, telefon se ne zagreva itd.
(unname, 08. avgust 2019 06:42)

Lažeš samog sebe.

Zeleznicar

pre 4 godine

Prelep, super karakteristike, ali 1000dolara!!! Jedino da sam lud bih uzeo. Redmi do 120e max i tu bih se pocesao po glavi jer daju samo 2god garancije. Jel nam je stvarno potreban takav telefon? Pozvati nekoga i poruke je sve sto koristim.

Fotografisanje je dodatni plus ali ne znam sta cu sa 1000 fotografija koje napravim i nikada ne pogledam. Ostalo je sve sto jede vreme koje ne mogu vratiti.

AjITi

pre 4 godine

Nema ulaz za slusalice a kosta 1000e. Smesno. Ko god kaze da je to prevazidjena tehnologija ne zna o cemu prica nego ponavlja mantru koju je cuo od nekog drugog.

Zurkolomac

pre 4 godine

Jesu li stigli po brzini iPhone 8? (nada, 08. avgust 2019 08:20)

Drzi se metle, pegle i sporeta. Tehnologiju prepusti drugima. I pazi da ne propustis Zadrugu...

Masinovodja

pre 4 godine

@Zeleznicar: "Jel nam je stvarno potreban takav telefon? Pozvati nekoga i poruke je sve sto koristim"

Pa ako je to sve sto koristis, nije ti potreban takav telefon. Nemoj ni da ga gledas i komentarises, da branis drugima i nameces da im nije potreban. Otkud znas tudje potrebe?

Србин

pre 4 godine

Имам ноте 8 и презадовољан сам њиме, а разлика између овог и мог је верујте минимална. Убаце неку ситницу и додају тродупло скупљу цену и то је нови модел.

Hum

pre 4 godine

Hoće neko stvarno ovo da kupi pored MI9T Pro? Sve iste specifikacije. Kvalitet izrade isti ili bolji a cena 70% niža.

Bogati klinci na zapadu uz ugovore hoće, mada verujem pre jure iPhone, ali informisan kupac, teško.

Фрфљави

pre 4 godine

@Srbine, ne verujemo ti. Jer, da se iole razumeš u telefone, uvideo bi razliku između Note 8 i Note 9 a kamoli između tvog i ovog sada. To je kao kada odeš na pljeskavicu na autobuskoj stanici i na steak u nekom restoranu. E tolika je razlika između tvog i ovog sada.

Bg degenerik

pre 4 godine

Za sve klince ovo nije telefon i nije mu osnovna namena fotkanje i igranje igrica. Android platforma je smišljena da pomogne pametnim ljudima da im android poluži kao zamena za računar dok su na putovanju, odmoru.. . Zato i postoji blutut tastatura mis. Cena od 1000dolara je jer se uračunava ime, materijal, transport, marketing, licence, brzi rad u aplikacijama od kineski telefona.... Veliki pozdrav za pametne ljude kao što su it strucnjaci.

kele®

pre 4 godine

Jesu li stigli po brzini iPhone 8? (nada, 8. avgust 2019 08:20)
Po brzini pražnjenja baterije je nemoguće stići iPhone. Jedini izuzetak je XR.

Drmežni Filjotah

pre 4 godine

Samsung je južno korejski, a predstavljaju svoj proizvod u americi, dakle u appleovoj kući. Dotle u južnoj Koreji ima oko 30 hiljada americkih vojnika, što bi se moglo tumačiti da je J. Koreja zapravo amerika.

Dakle, kupili samsung ili apple proizvod, kupili ste u neku ruku "americki" proizvod.

Da, znam da se uglavnom ili sve sklapa u kini, ali eto...

Bogoje Panajotovic

pre 4 godine

Jesu li stigli po brzini iPhone 8? (nada, 08. avgust 2019 08:20)

Zavisi koliko ga jako bacis, mada je iPhone 8, sa svojih 350 grama, neprevazidjen.

ljAXE

pre 4 godine

Imam novi Ajfon i uvek sam kupovao jabuku do sada. Ali iskreno, ovo jede Ajfon za dorucak za iste pare. Doduse, ja sam kupio XR, nesto jeftiniji ali kada uporedim svoj Ajfon sa predhodnim koje sam imao, jako malo je Apple uradio da bi trazio $900 za telefon. U principu sam razocaran Ajfonom i rado bih probao Samsung. Ipak Navika je cudo. Navikao sam se na IOS i pomalo zazirem od prelaska na Android. Mada mislim da me Jabuka polako tera da predjem na Samsung.

Boban

pre 4 godine

Nakon 9 godina korišćenja samsung telefona prešao sam na huawei p30pro. Nisam se pokajao. Baterija u odnosu na samsung je mnogo bolja, telefon se ne zagreva itd.
(unname, 08. avgust 2019 06:42)

Samo se teši. Progledao sam od kako sam prešao sa P30pro na S10+.

unname

pre 4 godine

Nakon 9 godina korišćenja samsung telefona prešao sam na huawei p30pro. Nisam se pokajao. Baterija u odnosu na samsung je mnogo bolja, telefon se ne zagreva itd.

kele®

pre 4 godine

Android od 100 evra je sada brži od ajfona.
(Badji, 08. avgust 2019 09:30)
Izjava u rangu : svaka nova Dacia je sada brža od Ferrarija iz 2002.-e. A svi znamo da nije.

Фрфљави

pre 4 godine

@Nado, nisu. Jer su ga već odavno prestigli još sa Note 5 serijom! A juče je izašla Note 10 serija. Pa ti sada vidi gde su oni a gde je tvoj voljeni iPhone.

Pundravac

pre 4 godine

Kako ste dosadni sa tim kineskim skalamerijama.....
....ko koristi smartfon za sta je predvidjen, a ne za pokazivanje, nikada nece kupiti kinesko djubre.

Opalim te golim

pre 4 godine

Alo filozofi, Note serija se uzima zbog olovke. Vi sto uzimate ovo a ne koristite vi ste snobovi kojima telefon sluzi za duvanje u kaficu.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Nema ulaz za slusalice a kosta 1000e. Smesno. Ko god kaze da je to prevazidjena tehnologija ne zna o cemu prica nego ponavlja mantru koju je cuo od nekog drugog.
(AjITi, 8. avgust 2019 00:48)

Ko ima para za ovakav telefon ima i za Samsungove bluetooth slušalice, da se ne zamara i petlja sa kablovima. I ja sam uzeo Xiaomi AirDots od 20€ i zapanjen sam kako je dobra reprodukcija muzike na njima, iako na A70 ima ulaz za slušalice.
Pravi audiofili sigurno ne slušaju muziku preko telefona, tako da je taj ulaz sada zaista prevaziđen poplavom bežičnih slušalica.

Gorran

pre 4 godine

Note 10 nema micro SD slot , nema audio jack, nema fm rds radio, nema ir blaster,nema led notifikaciju, senzori kamere isti kao na galaxy S10 I note 9,I baterije su preslabe, Samsung Ima los ram menadzer zato I gura 12 gb Rama

Totem

pre 4 godine

Lep, vrhunski ali nije namenjen zemljama poput naše. Mnogo brate a kod nas će biti sigurno 300 evra skuplji u zvaničnoj ponudi. Sa druge strane šaomi sa samo 30 - tak % gorijim hardverom i istim čipsetom, ima tri puta manju cenu. Podatak na koji bi trebalo da skačemo od sreće, makar mi u našim banana zemljama.

Ipak na kraju, svaka čast Samsungu na ovako finalnom proizvodu a posebno na punjaču od vrtoglavih 45 vati, koji zaista jeste neprikosnovena kruna uspeha. Kapa dole i svako poštovanje!

Stanoje

pre 4 godine

Nemoj da mi crknes S7 molim te. Nema sta da te zameni. Ovo sve neko grdilo! Šta učiniše od Note serije eeee... Prvo imaš dva telefona, od kojih je jedan ekskluzivniji od drugog. Pa zar nije trebalo sam Note po sebi da bude najekskluzivniji Samsung telefon. Onda jedan ima 8gb RAM i nema mogućnost za SD karticu?! Pa to je neverovatno glupo. Ok, onaj 3.5mm jack može, a ne mora da postoji, mada, za neke power korisnike je dobro došao zbog raznih dodataka koji tu mogu da se priključe. I na kraju ona rupa u ekranu. Nadam se da ce je istorija ismevati kao onog tipa sa presmesnom frizurom...

osmiputnik

pre 4 godine

Nema 3,5mm ulaz za slusalice? Hhahahahha toliko pljuvanje po Apple od strane Samsunga i njihovih fanova.. Izgleda da Apple i dalje postavlja standarde i uvek ce to ciniti.

Joker

pre 4 godine

Imam note 8, kada je izasao Asus ROG Phone 2 mislio sam ga kupiti, ali sam pricekao note 10 da vidim kakav ce biti, i super je. Kupujem note 10 plus!!!!

Šuntavilo

pre 4 godine

(ceda, 08. avgust 2019 00:53)_Poštovani, tuđe mišljenje i izbore treba poštovati, iako se, možda, ne slažemo s tim. Možemo polemisati i razmenjivati argumente. Ali uzimajući u obzir Vašu nepismenost i zlurad komentar, nemoguće je shvatiti Vaše mišljenje kao objektivno. Više je izraz Vašeg ličnog nezadovoljstva i antagonizma prema osobama koje su uspešnije, predanije ili upornije od Vas samih. Pozdrav

Btw, što se tiče Note 10 plus modela - odličan uređaj, ali papreno skup. Svakako je model za razmišljanje, ko može da priušti.

kele®

pre 4 godine

"xiomi em jeftiniji, ima bolju bateriju i nema taj glupi prorez za selfi cameru... trenutno je xiaomi naj bolji sto se tice odnosa cene,kvaliteta i perfomansi dali se to svedelo fanovima drugih proizvodjaca ili ne na njihovu zalost je tako..."
(ceda, 08. avgust 2019 00:53)
Na papiru i u ruci odličan. Dok ga ne počneš koristiti. Poslije par mjeseci, ako ne i prije, počinje bagovati kao blesav. Ovo pišem kao nekadašnji korisnik MiA2 Lite. Što bi rekli, kiselo je grožđe...

pitam se

pre 4 godine

ja mrzim telefon bez 3.5mm otvora za slusalice. bolje da su izbacili olovku ionako 90% korisnika je ne koristi vise je tu da se pohvalis da je imas. kad ti je baterija na izmaku sta da radis ili da prikljucis punjac ili slusalice bzv skroz videce samsung da je pogresio. isto bzv manji model nema slot za sd karticu ne mozes da uradis brzo bekup telefona kad si negde na putu a iz nekog razloga moras hard reset telefona.

telefoni su sad vise kao laptopovi barem meni ja ih za sve koristim i treba da imaju sto vise sposobnosti da prikljucis neke periferije a oni smanjuju. uzeli jos stanjili tel pa bolje da su ubacili vecu bateriju i ostavili 3.5mm otvor i ostavili deblji uredjaj nego ovako.

razmisljao sam da ga kupim ali necu. platim 1000 evra i moram pravim kompromis. neka hvala.

ceda

pre 4 godine

imao xiaomi redmi note 7s loše se pokazao menjao za mi9t koči i baguje. i naravno menjao za samaung note 9 evo 20 dana radi kao zver i baterija ok. sve bolje od prethodna 2 (itBilly, 07. avgust 2019 23:20)

mislim bracelaaaa....! nemoj toliko da si proziran nisi prosao pored xiaomi-ja a kamoli ga imao.. ocigledno si veliki zavisnik samsung telefona koji bi prodao i mamu i tatu zarad istog...

Фрфљави

pre 4 godine

@unname,
a vidiš ja obrnuto. Ja koristim već dve godine Huawei. Prvo je bio Mate 9 pro, pa Mate 10 pro i sata Mate 20 Pro. I prelazim na Samsung S9+ jer otkada je izašao ovaj 9.0 software, iskidali je Samsung konkurenciju.

s5samsung

pre 4 godine

ako uporedimo samsung od pre skoro deceniju samsung s5 i ovaj note 10, mozemo zakljuciti da su telefoni maltene isti, osim marketinskih najavljivanja i glupiranja sto se tice broja kamera. S5 ima 4k video snimanje, vodootporan je, fantastican ekran, 16mpx kameru, dakle ima sve sto ima note10 od hiljadu i nesto evra, sve ostalo je besmisleno. Ako gledamo razliku u ceni s5 polovan 80 evra a note 1100 evra, vidimo da dobijate sve za hiljadu evra manje, sve ostalo je sminka ljudi sh m i n k a.

ceda

pre 4 godine

Hoće neko stvarno ovo da kupi pored MI9T Pro? Sve iste specifikacije. Kvalitet izrade isti ili bolji a cena 70% niža. (Hum, 07. avgust 2019 22:44)

naravno da hoce, onaj koji te pare nije zaradio, drugi ce platiti, cini ga vrednijim tj leci komplekse ili stvarno ima love a nije informisan... xiomi em jeftiniji, ima bolju bateriju i nema taj glupi prorez za selfi cameru... trenutno je xiaomi naj bolji sto se tice odnosa cene,kvaliteta i perfomansi dali se to svedelo fanovima drugih proizvodjaca ili ne na njihovu zalost je tako...

zmitjkoe

pre 4 godine

“poznata Samsungova pametna olovka S Pen. Ona je kod novog modela unapređena, pa korisniku omogućava da hvata beleške i da automatski konvertuje svoj rukopis u digitalni tekst, pomoću Samsung Notes aplikacije”

Da hvata beleške? Hahahaha, da li je moguća ova glupost? Čemu onda služe aplikacije speach to text. Budalaština sa olovkom u 21. veku.

Pragmatic

pre 4 godine

Danasnji najskuplji telefoni su od tehnoloskog cuda postali modna ikona i gotovo nakit. Das 1000+ eura za stakleni telefon koji ce ti za dve godine gotovo izvesno pasti i razbiti se. Pored svih stresova ovaj mi ne treba. Kupovao sam Note seriju dok su imali plasticna ledja i izmenljivu bateriju, od uvodjenja stakla me vise ne vide.
Takodje zalosna strana biznisa je da manjak u prodaji Samsung i Apple pokusavaju da nadoknade dizanjem cena. Na taj nacin zele da od svojih najvernijih korisnika izmuzu maksimalan novac. Na njihovu zalost nije narod bas toliko naivan sto govore prodajni rezultati obe firme.

Pero

pre 4 godine

Dok je ovaca, biće i vune. Ovo važi za sve proizvođače, nije Samsung izuzetak. Jednostavno je preskupo i nepotrebno, osim kao statusni simbol. Čak je i to besmisleno, jer status se dokazuje skupim autom, ručnim satom, penkalom i slično.

Kacarac

pre 4 godine

ovi sto pametuju nema 3.5 ulaz za slusalice to vam je isto kao sto neki imaju u autu cd plejer a neki ne.za neku godinu ni taj ulaz nece postojati vise

Lincoln

pre 4 godine

Imao davno Note 4 i u to vreme je bio babaroga od telefona, niko nije mogao da mu priđe, danas Note 10, flagship model, nema 3,5mm ulaz ni slot za Micro SD?? A pri tome košta 1000€? Note je definitivno izgubio svoj put jer je nekad stvarno bio klasa za sebe...

Vegas

pre 4 godine

Secate li se videa od samsunga gde su se rugali ajfonu zbog nezamenjivih baterija? A secate li se videa gde su im se rugali sto su izbacili ulaz za slusalice?
(Mikajlo, 07. avgust 2019 22:57)

Jeste na Iphoneu je nezamenjiva baterija zato sto nemas potrebe da je menjas. Ja sam 2014. kupio Note4 kada je tek izasao (u kesu) i kroz 6 meseci 3,4 puta menjao bateriju jer je bila smece i zato sam presao na iPhone... nosio sam 7+ do skoro i sada sam uzeo XS Max koji radi besprekorno, perfektno... taj slucaj nije bio sa Samsungom ili sa bilo kojim Android telefonom a i okruzen sam ljudima koji su vecina presli na iPhone jer je uvek barem neko imao problem sa Androidom, nije da hejtujem ali po meni iz mog i iz iskustva ljudi oko mene..ne moze ni jedan Android da prismrdi iOSu...

Atlantik

pre 4 godine

Ovo za 3D modeling, pa koriscenje S Pen ne dodirujuci ekran, pa veci Infinity ekran, pa novi model, mislim se da ga uzmem iako imam Note 9, koji je slicnu cenu imao kada sam ga uzimao...

Sitnice, a kvalitet sitnice, prave razlike...

Brus Li

pre 4 godine

imao xiaomi redmi note 7s loše se pokazao menjao za mi9t koči i baguje. i naravno menjao za samaung note 9 evo 20 dana radi kao zver i baterija ok. sve bolje od prethodna 2
(itBilly, 07. avgust 2019 23:20)

Nisi video ta dva telefona ni u priči. Ja imam XiaoMi telefon 3 godine star, nisam ga nijednom resetovao niti restartovao. Ni da štucne... Na njemu je EU rom. Sad ću ga pokloniti bratu jer sam kupio Huawei P Smart Z. Hteo sam da promenim telefon iz fazona, dosadilo mi da imam isti telefon 3 godine a P Smart Z nema izrez u ekranu i zato ga uzimam. Doduše, nema ga ni Mi9T ali nemam toliko para. Da imam para, uzeo bih K20pro ili Honor 9x pro. Sve sem Sljamsunga i trule jabuke!!!

Sasa

pre 4 godine

Ovi sto opravdavaju izbacivanje 3.5mm jer navodno dobre BT slusalice mogu da se ..kupe.za 20$..totalno neupuceni ljudi za koje je Iphone kao stvoren.

Prvo, BT vrsi komoresiju, obicno AAC kodekom. To i startu znaci katastrofalnu degradaciju hires audio sistema 384KHz kije imaju s9, s10.

Ko.je dao 100-200$ za zicane slusalice znao cemu pricam. Zvuk iz tzv adaptercica nije ni blizu fabricki ugradjenog DACa.
O praznjenju baterije da i ne pominjemo.

Po svemu sudeci, S10 cu gajiti jos dugo dugo

Zoki Lo

pre 4 godine

"xiomi em jeftiniji, ima bolju bateriju i nema taj glupi prorez za selfi cameru... trenutno je xiaomi naj bolji sto se tice odnosa cene,kvaliteta i perfomansi dali se to svedelo fanovima drugih proizvodjaca ili ne na njihovu zalost je tako..."
(ceda, 08. avgust 2019 00:53)
Na papiru i u ruci odličan. Dok ga ne počneš koristiti. Poslije par mjeseci, ako ne i prije, počinje bagovati kao blesav. Ovo pišem kao nekadašnji korisnik MiA2 Lite. Što bi rekli, kiselo je grožđe...
(kele®, 10. avgust 2019 21:26)

Da li si mogao uzeti jeftiniji telefon za poređenje? Probaj uporediti telefone iz iste klase. Uporedi taj MiA2 lite sa Samsung J3. Obe firme imaju telefone za različit džep.

Geralt iz Rivije

pre 4 godine

Prelep dizajn, ali ona rupa ga kvari. A i sa cenom su generalno svi proizvođači preterali. Iz tog razloga će moj novac otići firmi Oneplus za model OnePlus Pro 7.

Luka

pre 4 godine

Iskreno Mate 20 Pro koji koristim je azdaja kao i prvog dana, a danas dosta niza cena. Baterija, kamere, fotke, punjenje, brzina, stvarno za preporuku, nocne slike pravi u rangu sa pixelom, to ni jedan samsung npr nema. Iscekujem Mate 30 jer ce imati duplo veci senzor od trenutnih telefona ali ne verujem da cu ga uzeti. Note 10 plus prelep telefon, prebrz, ali optika kamera nije menjana vec neko vreme, samo se steluje za novi model. Olovcica je broj 1, i produktivnost naravno, razlog zbog cega se note kupuje, od excela, mailova do potpisivanja dokumenata. Ko uzme sigurno nece pogresiti, u svakom slucaju.

EU Citizen

pre 4 godine

Još to punjenje nije dovoljno brzo, ali kada se vreme punjenja otprilike skrati duplo, dakle za jedno dve godine, biće upotrebljivo, dotle ću valjda da izdržim sa poslednjim premium modelom sa izmenljivom baterijom, da ga ne reklamiram, mada se u Evropi ionako nije prodavao, kupio sam tri komada za svaki slučaj :)) Uzgred, ta priča sa bezobraznim ukidanjem zamenljivih baterija je krunski dokaz da su 95% korisnika ovce kojima proizvođači mogu da nature sve što hoće, uključujući i jasno inferiorna rešenja koja su loša za njih a dobra samo za proizvođače :)) Dakle, negde, s Note 12, možda se vratim Samsungu, pod uslovom da ga bude moguće rutovati i očistiti 90% Googleovog, proizvođačkog i third-party bloatwarea i ako se u međuvremenu ne pojavi neki upotrebljiv mobilni Linux koji će moći da se nabudži na neke druge premium modele, pa da se konačno otarasim Androida koji me u svakoj novoj generaciji sve više nervira i postaje sve zatvoreniji, neprilagodljiviji potrebama korisnika, ako korisnik nije milenijalski zombi, i sličniji iOS-u (na Note-seriju, zbog olovke i nekih drugih specifičnosti veeovatno ništa slično neće moći da se portuje ili ne bar potpuno, prethodna iskustva sa Sailfishom i raznim alternativnim Android romovima to nažalost bogato potvrđuju).

srb

pre 4 godine

@Joker
Mslm da ces se tu zeznuti osim ako ne koristis olovcicu na noteu. Osim toga republic of gamers 2 je bolji tel. Zapravo, jos je i kamera na strani note. Dobro razmisli, da nisam uzeo p30 pro rog 2 bi mi bio prvi izbor, zajedno sa onim ektsternalijama koje nudi ceo taj paket mi deluje odlicno, nezavisno od toga da li igras igrice na tel ili ne

Hum

pre 4 godine

Hoće neko stvarno ovo da kupi pored MI9T Pro? Sve iste specifikacije. Kvalitet izrade isti ili bolji a cena 70% niža.

Bogati klinci na zapadu uz ugovore hoće, mada verujem pre jure iPhone, ali informisan kupac, teško.

itBilly

pre 4 godine

imao xiaomi redmi note 7s loše se pokazao menjao za mi9t koči i baguje. i naravno menjao za samaung note 9 evo 20 dana radi kao zver i baterija ok. sve bolje od prethodna 2

Drmežni Filjotah

pre 4 godine

Samsung je južno korejski, a predstavljaju svoj proizvod u americi, dakle u appleovoj kući. Dotle u južnoj Koreji ima oko 30 hiljada americkih vojnika, što bi se moglo tumačiti da je J. Koreja zapravo amerika.

Dakle, kupili samsung ili apple proizvod, kupili ste u neku ruku "americki" proizvod.

Da, znam da se uglavnom ili sve sklapa u kini, ali eto...

Zeleznicar

pre 4 godine

Prelep, super karakteristike, ali 1000dolara!!! Jedino da sam lud bih uzeo. Redmi do 120e max i tu bih se pocesao po glavi jer daju samo 2god garancije. Jel nam je stvarno potreban takav telefon? Pozvati nekoga i poruke je sve sto koristim.

Fotografisanje je dodatni plus ali ne znam sta cu sa 1000 fotografija koje napravim i nikada ne pogledam. Ostalo je sve sto jede vreme koje ne mogu vratiti.

klirskrin

pre 4 godine

Sve je ok, ali uspeli su i Note seriju da nagrde sa tom rupom posred ekrana..Ko izmisli te rupe i izreze, to je mnogo glupo i naruzuje ekran, narocito prilikom gledanja y.tuba.

unname

pre 4 godine

Nakon 9 godina korišćenja samsung telefona prešao sam na huawei p30pro. Nisam se pokajao. Baterija u odnosu na samsung je mnogo bolja, telefon se ne zagreva itd.

SDK

pre 4 godine

Nakon 9 godina korišćenja samsung telefona prešao sam na huawei p30pro. Nisam se pokajao. Baterija u odnosu na samsung je mnogo bolja, telefon se ne zagreva itd.
(unname, 08. avgust 2019 06:42)

Lažeš samog sebe.

Vegas

pre 4 godine

Secate li se videa od samsunga gde su se rugali ajfonu zbog nezamenjivih baterija? A secate li se videa gde su im se rugali sto su izbacili ulaz za slusalice?
(Mikajlo, 07. avgust 2019 22:57)

Jeste na Iphoneu je nezamenjiva baterija zato sto nemas potrebe da je menjas. Ja sam 2014. kupio Note4 kada je tek izasao (u kesu) i kroz 6 meseci 3,4 puta menjao bateriju jer je bila smece i zato sam presao na iPhone... nosio sam 7+ do skoro i sada sam uzeo XS Max koji radi besprekorno, perfektno... taj slucaj nije bio sa Samsungom ili sa bilo kojim Android telefonom a i okruzen sam ljudima koji su vecina presli na iPhone jer je uvek barem neko imao problem sa Androidom, nije da hejtujem ali po meni iz mog i iz iskustva ljudi oko mene..ne moze ni jedan Android da prismrdi iOSu...

osmiputnik

pre 4 godine

Nema 3,5mm ulaz za slusalice? Hhahahahha toliko pljuvanje po Apple od strane Samsunga i njihovih fanova.. Izgleda da Apple i dalje postavlja standarde i uvek ce to ciniti.

s5samsung

pre 4 godine

ako uporedimo samsung od pre skoro deceniju samsung s5 i ovaj note 10, mozemo zakljuciti da su telefoni maltene isti, osim marketinskih najavljivanja i glupiranja sto se tice broja kamera. S5 ima 4k video snimanje, vodootporan je, fantastican ekran, 16mpx kameru, dakle ima sve sto ima note10 od hiljadu i nesto evra, sve ostalo je besmisleno. Ako gledamo razliku u ceni s5 polovan 80 evra a note 1100 evra, vidimo da dobijate sve za hiljadu evra manje, sve ostalo je sminka ljudi sh m i n k a.

zmitjkoe

pre 4 godine

“poznata Samsungova pametna olovka S Pen. Ona je kod novog modela unapređena, pa korisniku omogućava da hvata beleške i da automatski konvertuje svoj rukopis u digitalni tekst, pomoću Samsung Notes aplikacije”

Da hvata beleške? Hahahaha, da li je moguća ova glupost? Čemu onda služe aplikacije speach to text. Budalaština sa olovkom u 21. veku.

Србин

pre 4 godine

Имам ноте 8 и презадовољан сам њиме, а разлика између овог и мог је верујте минимална. Убаце неку ситницу и додају тродупло скупљу цену и то је нови модел.

Pundravac

pre 4 godine

Kako ste dosadni sa tim kineskim skalamerijama.....
....ko koristi smartfon za sta je predvidjen, a ne za pokazivanje, nikada nece kupiti kinesko djubre.

ceda

pre 4 godine

Hoće neko stvarno ovo da kupi pored MI9T Pro? Sve iste specifikacije. Kvalitet izrade isti ili bolji a cena 70% niža. (Hum, 07. avgust 2019 22:44)

naravno da hoce, onaj koji te pare nije zaradio, drugi ce platiti, cini ga vrednijim tj leci komplekse ili stvarno ima love a nije informisan... xiomi em jeftiniji, ima bolju bateriju i nema taj glupi prorez za selfi cameru... trenutno je xiaomi naj bolji sto se tice odnosa cene,kvaliteta i perfomansi dali se to svedelo fanovima drugih proizvodjaca ili ne na njihovu zalost je tako...

Brus Li

pre 4 godine

imao xiaomi redmi note 7s loše se pokazao menjao za mi9t koči i baguje. i naravno menjao za samaung note 9 evo 20 dana radi kao zver i baterija ok. sve bolje od prethodna 2
(itBilly, 07. avgust 2019 23:20)

Nisi video ta dva telefona ni u priči. Ja imam XiaoMi telefon 3 godine star, nisam ga nijednom resetovao niti restartovao. Ni da štucne... Na njemu je EU rom. Sad ću ga pokloniti bratu jer sam kupio Huawei P Smart Z. Hteo sam da promenim telefon iz fazona, dosadilo mi da imam isti telefon 3 godine a P Smart Z nema izrez u ekranu i zato ga uzimam. Doduše, nema ga ni Mi9T ali nemam toliko para. Da imam para, uzeo bih K20pro ili Honor 9x pro. Sve sem Sljamsunga i trule jabuke!!!

EU Citizen

pre 4 godine

Još to punjenje nije dovoljno brzo, ali kada se vreme punjenja otprilike skrati duplo, dakle za jedno dve godine, biće upotrebljivo, dotle ću valjda da izdržim sa poslednjim premium modelom sa izmenljivom baterijom, da ga ne reklamiram, mada se u Evropi ionako nije prodavao, kupio sam tri komada za svaki slučaj :)) Uzgred, ta priča sa bezobraznim ukidanjem zamenljivih baterija je krunski dokaz da su 95% korisnika ovce kojima proizvođači mogu da nature sve što hoće, uključujući i jasno inferiorna rešenja koja su loša za njih a dobra samo za proizvođače :)) Dakle, negde, s Note 12, možda se vratim Samsungu, pod uslovom da ga bude moguće rutovati i očistiti 90% Googleovog, proizvođačkog i third-party bloatwarea i ako se u međuvremenu ne pojavi neki upotrebljiv mobilni Linux koji će moći da se nabudži na neke druge premium modele, pa da se konačno otarasim Androida koji me u svakoj novoj generaciji sve više nervira i postaje sve zatvoreniji, neprilagodljiviji potrebama korisnika, ako korisnik nije milenijalski zombi, i sličniji iOS-u (na Note-seriju, zbog olovke i nekih drugih specifičnosti veeovatno ništa slično neće moći da se portuje ili ne bar potpuno, prethodna iskustva sa Sailfishom i raznim alternativnim Android romovima to nažalost bogato potvrđuju).

AjITi

pre 4 godine

Nema ulaz za slusalice a kosta 1000e. Smesno. Ko god kaze da je to prevazidjena tehnologija ne zna o cemu prica nego ponavlja mantru koju je cuo od nekog drugog.

kele®

pre 4 godine

Android od 100 evra je sada brži od ajfona.
(Badji, 08. avgust 2019 09:30)
Izjava u rangu : svaka nova Dacia je sada brža od Ferrarija iz 2002.-e. A svi znamo da nije.

Mikajlo

pre 4 godine

Kakve veze ima ko sta moze da priusti sa objektivnom cinjenicom da je nesto preskupo?


Ja da imam milijarde verovatno bih kupovao ove telefone ali bih i dalje tvrdio da su preskupi.
Kada bi cokolada u srbiji kostala 500 dinara, da li biste rekli da je skupa ili biste rekli da nije skupa jer mi to mozemo da priustimo?

Secate li se videa od samsunga gde su se rugali ajfonu zbog nezamenjivih baterija? A secate li se videa gde su im se rugali sto su izbacili ulaz za slusalice?

Pero

pre 4 godine

Dok je ovaca, biće i vune. Ovo važi za sve proizvođače, nije Samsung izuzetak. Jednostavno je preskupo i nepotrebno, osim kao statusni simbol. Čak je i to besmisleno, jer status se dokazuje skupim autom, ručnim satom, penkalom i slično.

the land of the dead!

pre 4 godine

izgleda otmeno, vrhunski, daje mu smek ta kamera na sredini, opet je neprimetna i izgleda lepse od suze i zuba bar 10 puta.. sto se ostalih stvari tiche, uglavnom samo neka sitna poboljsanja, finesice koje u realnom koriscenju nista ne znache, sad jedino ta stabilizacija koliko je realna u stvarnosti, to ce se videti na testovima.. Onako, deluje kao jedan zaokruzen telefon, kompletan uredjaj, bar tako izgleda za sada i cini se da i nije tako skup s obzirom da je to pocetna cena koja ce verovatno brzo pasti, 30% je jetiniji nego XS max kada je izasao, sto je neverovatno.

ceda

pre 4 godine

imao xiaomi redmi note 7s loše se pokazao menjao za mi9t koči i baguje. i naravno menjao za samaung note 9 evo 20 dana radi kao zver i baterija ok. sve bolje od prethodna 2 (itBilly, 07. avgust 2019 23:20)

mislim bracelaaaa....! nemoj toliko da si proziran nisi prosao pored xiaomi-ja a kamoli ga imao.. ocigledno si veliki zavisnik samsung telefona koji bi prodao i mamu i tatu zarad istog...

Zurkolomac

pre 4 godine

Jesu li stigli po brzini iPhone 8? (nada, 08. avgust 2019 08:20)

Drzi se metle, pegle i sporeta. Tehnologiju prepusti drugima. I pazi da ne propustis Zadrugu...

Gorran

pre 4 godine

Note 10 nema micro SD slot , nema audio jack, nema fm rds radio, nema ir blaster,nema led notifikaciju, senzori kamere isti kao na galaxy S10 I note 9,I baterije su preslabe, Samsung Ima los ram menadzer zato I gura 12 gb Rama

pitam se

pre 4 godine

ja mrzim telefon bez 3.5mm otvora za slusalice. bolje da su izbacili olovku ionako 90% korisnika je ne koristi vise je tu da se pohvalis da je imas. kad ti je baterija na izmaku sta da radis ili da prikljucis punjac ili slusalice bzv skroz videce samsung da je pogresio. isto bzv manji model nema slot za sd karticu ne mozes da uradis brzo bekup telefona kad si negde na putu a iz nekog razloga moras hard reset telefona.

telefoni su sad vise kao laptopovi barem meni ja ih za sve koristim i treba da imaju sto vise sposobnosti da prikljucis neke periferije a oni smanjuju. uzeli jos stanjili tel pa bolje da su ubacili vecu bateriju i ostavili 3.5mm otvor i ostavili deblji uredjaj nego ovako.

razmisljao sam da ga kupim ali necu. platim 1000 evra i moram pravim kompromis. neka hvala.

SDK

pre 4 godine

Hoće neko stvarno ovo da kupi pored MI9T Pro? Sve iste specifikacije. Kvalitet izrade isti ili bolji a cena 70% niža. Bogati klinci na zapadu uz ugovore hoće, mada verujem pre jure iPhone, ali informisan kupac, teško. (Hum, 07. avgust 2019 22:44)

Da čuo sam da ceo svet nosi Mi9T, Samsung može samo da se zatvori sada.

Boban

pre 4 godine

Nakon 9 godina korišćenja samsung telefona prešao sam na huawei p30pro. Nisam se pokajao. Baterija u odnosu na samsung je mnogo bolja, telefon se ne zagreva itd.
(unname, 08. avgust 2019 06:42)

Samo se teši. Progledao sam od kako sam prešao sa P30pro na S10+.

Bg degenerik

pre 4 godine

Za sve klince ovo nije telefon i nije mu osnovna namena fotkanje i igranje igrica. Android platforma je smišljena da pomogne pametnim ljudima da im android poluži kao zamena za računar dok su na putovanju, odmoru.. . Zato i postoji blutut tastatura mis. Cena od 1000dolara je jer se uračunava ime, materijal, transport, marketing, licence, brzi rad u aplikacijama od kineski telefona.... Veliki pozdrav za pametne ljude kao što su it strucnjaci.

Lincoln

pre 4 godine

Imao davno Note 4 i u to vreme je bio babaroga od telefona, niko nije mogao da mu priđe, danas Note 10, flagship model, nema 3,5mm ulaz ni slot za Micro SD?? A pri tome košta 1000€? Note je definitivno izgubio svoj put jer je nekad stvarno bio klasa za sebe...

Фрфљави

pre 4 godine

@unname,
a vidiš ja obrnuto. Ja koristim već dve godine Huawei. Prvo je bio Mate 9 pro, pa Mate 10 pro i sata Mate 20 Pro. I prelazim na Samsung S9+ jer otkada je izašao ovaj 9.0 software, iskidali je Samsung konkurenciju.

Stanoje

pre 4 godine

Nemoj da mi crknes S7 molim te. Nema sta da te zameni. Ovo sve neko grdilo! Šta učiniše od Note serije eeee... Prvo imaš dva telefona, od kojih je jedan ekskluzivniji od drugog. Pa zar nije trebalo sam Note po sebi da bude najekskluzivniji Samsung telefon. Onda jedan ima 8gb RAM i nema mogućnost za SD karticu?! Pa to je neverovatno glupo. Ok, onaj 3.5mm jack može, a ne mora da postoji, mada, za neke power korisnike je dobro došao zbog raznih dodataka koji tu mogu da se priključe. I na kraju ona rupa u ekranu. Nadam se da ce je istorija ismevati kao onog tipa sa presmesnom frizurom...

kele®

pre 4 godine

Jesu li stigli po brzini iPhone 8? (nada, 8. avgust 2019 08:20)
Po brzini pražnjenja baterije je nemoguće stići iPhone. Jedini izuzetak je XR.

ljAXE

pre 4 godine

Imam novi Ajfon i uvek sam kupovao jabuku do sada. Ali iskreno, ovo jede Ajfon za dorucak za iste pare. Doduse, ja sam kupio XR, nesto jeftiniji ali kada uporedim svoj Ajfon sa predhodnim koje sam imao, jako malo je Apple uradio da bi trazio $900 za telefon. U principu sam razocaran Ajfonom i rado bih probao Samsung. Ipak Navika je cudo. Navikao sam se na IOS i pomalo zazirem od prelaska na Android. Mada mislim da me Jabuka polako tera da predjem na Samsung.

Pragmatic

pre 4 godine

Danasnji najskuplji telefoni su od tehnoloskog cuda postali modna ikona i gotovo nakit. Das 1000+ eura za stakleni telefon koji ce ti za dve godine gotovo izvesno pasti i razbiti se. Pored svih stresova ovaj mi ne treba. Kupovao sam Note seriju dok su imali plasticna ledja i izmenljivu bateriju, od uvodjenja stakla me vise ne vide.
Takodje zalosna strana biznisa je da manjak u prodaji Samsung i Apple pokusavaju da nadoknade dizanjem cena. Na taj nacin zele da od svojih najvernijih korisnika izmuzu maksimalan novac. Na njihovu zalost nije narod bas toliko naivan sto govore prodajni rezultati obe firme.

Geralt iz Rivije

pre 4 godine

Prelep dizajn, ali ona rupa ga kvari. A i sa cenom su generalno svi proizvođači preterali. Iz tog razloga će moj novac otići firmi Oneplus za model OnePlus Pro 7.

Bogoje Panajotovic

pre 4 godine

Jesu li stigli po brzini iPhone 8? (nada, 08. avgust 2019 08:20)

Zavisi koliko ga jako bacis, mada je iPhone 8, sa svojih 350 grama, neprevazidjen.

Фрфљави

pre 4 godine

@Srbine, ne verujemo ti. Jer, da se iole razumeš u telefone, uvideo bi razliku između Note 8 i Note 9 a kamoli između tvog i ovog sada. To je kao kada odeš na pljeskavicu na autobuskoj stanici i na steak u nekom restoranu. E tolika je razlika između tvog i ovog sada.

kele®

pre 4 godine

"xiomi em jeftiniji, ima bolju bateriju i nema taj glupi prorez za selfi cameru... trenutno je xiaomi naj bolji sto se tice odnosa cene,kvaliteta i perfomansi dali se to svedelo fanovima drugih proizvodjaca ili ne na njihovu zalost je tako..."
(ceda, 08. avgust 2019 00:53)
Na papiru i u ruci odličan. Dok ga ne počneš koristiti. Poslije par mjeseci, ako ne i prije, počinje bagovati kao blesav. Ovo pišem kao nekadašnji korisnik MiA2 Lite. Što bi rekli, kiselo je grožđe...

Фрфљави

pre 4 godine

@Nado, nisu. Jer su ga već odavno prestigli još sa Note 5 serijom! A juče je izašla Note 10 serija. Pa ti sada vidi gde su oni a gde je tvoj voljeni iPhone.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Nema ulaz za slusalice a kosta 1000e. Smesno. Ko god kaze da je to prevazidjena tehnologija ne zna o cemu prica nego ponavlja mantru koju je cuo od nekog drugog.
(AjITi, 8. avgust 2019 00:48)

Ko ima para za ovakav telefon ima i za Samsungove bluetooth slušalice, da se ne zamara i petlja sa kablovima. I ja sam uzeo Xiaomi AirDots od 20€ i zapanjen sam kako je dobra reprodukcija muzike na njima, iako na A70 ima ulaz za slušalice.
Pravi audiofili sigurno ne slušaju muziku preko telefona, tako da je taj ulaz sada zaista prevaziđen poplavom bežičnih slušalica.

Masinovodja

pre 4 godine

@Zeleznicar: "Jel nam je stvarno potreban takav telefon? Pozvati nekoga i poruke je sve sto koristim"

Pa ako je to sve sto koristis, nije ti potreban takav telefon. Nemoj ni da ga gledas i komentarises, da branis drugima i nameces da im nije potreban. Otkud znas tudje potrebe?

Kacarac

pre 4 godine

ovi sto pametuju nema 3.5 ulaz za slusalice to vam je isto kao sto neki imaju u autu cd plejer a neki ne.za neku godinu ni taj ulaz nece postojati vise

srb

pre 4 godine

@Joker
Mslm da ces se tu zeznuti osim ako ne koristis olovcicu na noteu. Osim toga republic of gamers 2 je bolji tel. Zapravo, jos je i kamera na strani note. Dobro razmisli, da nisam uzeo p30 pro rog 2 bi mi bio prvi izbor, zajedno sa onim ektsternalijama koje nudi ceo taj paket mi deluje odlicno, nezavisno od toga da li igras igrice na tel ili ne

Joker

pre 4 godine

Imam note 8, kada je izasao Asus ROG Phone 2 mislio sam ga kupiti, ali sam pricekao note 10 da vidim kakav ce biti, i super je. Kupujem note 10 plus!!!!

Opalim te golim

pre 4 godine

Alo filozofi, Note serija se uzima zbog olovke. Vi sto uzimate ovo a ne koristite vi ste snobovi kojima telefon sluzi za duvanje u kaficu.

Zoki Lo

pre 4 godine

"xiomi em jeftiniji, ima bolju bateriju i nema taj glupi prorez za selfi cameru... trenutno je xiaomi naj bolji sto se tice odnosa cene,kvaliteta i perfomansi dali se to svedelo fanovima drugih proizvodjaca ili ne na njihovu zalost je tako..."
(ceda, 08. avgust 2019 00:53)
Na papiru i u ruci odličan. Dok ga ne počneš koristiti. Poslije par mjeseci, ako ne i prije, počinje bagovati kao blesav. Ovo pišem kao nekadašnji korisnik MiA2 Lite. Što bi rekli, kiselo je grožđe...
(kele®, 10. avgust 2019 21:26)

Da li si mogao uzeti jeftiniji telefon za poređenje? Probaj uporediti telefone iz iste klase. Uporedi taj MiA2 lite sa Samsung J3. Obe firme imaju telefone za različit džep.

Atlantik

pre 4 godine

Ovo za 3D modeling, pa koriscenje S Pen ne dodirujuci ekran, pa veci Infinity ekran, pa novi model, mislim se da ga uzmem iako imam Note 9, koji je slicnu cenu imao kada sam ga uzimao...

Sitnice, a kvalitet sitnice, prave razlike...

Totem

pre 4 godine

Lep, vrhunski ali nije namenjen zemljama poput naše. Mnogo brate a kod nas će biti sigurno 300 evra skuplji u zvaničnoj ponudi. Sa druge strane šaomi sa samo 30 - tak % gorijim hardverom i istim čipsetom, ima tri puta manju cenu. Podatak na koji bi trebalo da skačemo od sreće, makar mi u našim banana zemljama.

Ipak na kraju, svaka čast Samsungu na ovako finalnom proizvodu a posebno na punjaču od vrtoglavih 45 vati, koji zaista jeste neprikosnovena kruna uspeha. Kapa dole i svako poštovanje!

Sasa

pre 4 godine

Ovi sto opravdavaju izbacivanje 3.5mm jer navodno dobre BT slusalice mogu da se ..kupe.za 20$..totalno neupuceni ljudi za koje je Iphone kao stvoren.

Prvo, BT vrsi komoresiju, obicno AAC kodekom. To i startu znaci katastrofalnu degradaciju hires audio sistema 384KHz kije imaju s9, s10.

Ko.je dao 100-200$ za zicane slusalice znao cemu pricam. Zvuk iz tzv adaptercica nije ni blizu fabricki ugradjenog DACa.
O praznjenju baterije da i ne pominjemo.

Po svemu sudeci, S10 cu gajiti jos dugo dugo

Luka

pre 4 godine

Iskreno Mate 20 Pro koji koristim je azdaja kao i prvog dana, a danas dosta niza cena. Baterija, kamere, fotke, punjenje, brzina, stvarno za preporuku, nocne slike pravi u rangu sa pixelom, to ni jedan samsung npr nema. Iscekujem Mate 30 jer ce imati duplo veci senzor od trenutnih telefona ali ne verujem da cu ga uzeti. Note 10 plus prelep telefon, prebrz, ali optika kamera nije menjana vec neko vreme, samo se steluje za novi model. Olovcica je broj 1, i produktivnost naravno, razlog zbog cega se note kupuje, od excela, mailova do potpisivanja dokumenata. Ko uzme sigurno nece pogresiti, u svakom slucaju.

Šuntavilo

pre 4 godine

(ceda, 08. avgust 2019 00:53)_Poštovani, tuđe mišljenje i izbore treba poštovati, iako se, možda, ne slažemo s tim. Možemo polemisati i razmenjivati argumente. Ali uzimajući u obzir Vašu nepismenost i zlurad komentar, nemoguće je shvatiti Vaše mišljenje kao objektivno. Više je izraz Vašeg ličnog nezadovoljstva i antagonizma prema osobama koje su uspešnije, predanije ili upornije od Vas samih. Pozdrav

Btw, što se tiče Note 10 plus modela - odličan uređaj, ali papreno skup. Svakako je model za razmišljanje, ko može da priušti.