Subota, 29.06.2019.

19:13

"Džon Džons je najbolji borac svih vremena"

Prvi čovek UFC–a Dejna Vajt najavio je veliku borbu između Tijaga Santosa i Džona Džonsa i napomenuo da je Džons najbolji borac ikada.

Izvor: SN

"Džon Džons je najbolji borac svih vremena" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Jaran

pre 4 godine

savitur
Naravno, videcemo sta ce biti za 5-10 godina u ovom sportu. Ko zna kakve ce se legende pojaviti za to vreme i ko ce doziveti pad u karijeri, ovako je zaista prerano za neke procene.

savitur

pre 4 godine

Jaran
Sve je to istina, zato kažem borci u ringu ili u kavezu druga priča iz n" razloga . Premlad sport da možeš reć nabolji svih vremena. Boks npr. druga priča preko 100 godina borbi tradicija i može se donjet neki zaključak i dat neku listu 10 boraca u svakoj kaetegoriji naboljih na svijetu i opet će netko imat svog favorita .

Jaran

pre 4 godine

savitur
Dosao je i Mirko u UFC pa se proslavio protiv Gonzage, a Fedor se bas i nije nesto previse borio protiv UFC boraca. Poznato je i da je PRIDE bio pun namestenih borbi i prepun boraca na steroidima (UFC pre USADA je imao uzasno visok procenat boraca na steroidima). Pitanje je sta bi bilo da je u najboljim godinama otisao u UFC, da li bi uopste i bio sampion jer nije isto ni UFC ni Belator u koji je otisao da se bruka...

savitur

pre 4 godine

Glupo je govriti tko je najbolji svi vremena u ovom relativno mladom sportu . Po meni Fedor Emilijanenko . Zašto ? Ima velikih razlika borbe u kavezu i borbe u ringu , Fedor i čak Mirko su se borili na vruncu karijere u Ringu . Čak su neka pravila bila drukčija u Prajdu se njie smjelo laktovima udarat, u Ringu se borac drukčije kreće nego u Kavezu i drukčiji je osječaj što je sve bitno . Primjer došao je prvak UFC a u Prajd Josh Bsarnet suspendiran zbog dopinga Mirko ga 3 put pobjedio a Fedor je dobio sve njih u najboljim godinama ali u ringu. Svi ovi borci kad su se prebacili u kavez u poznijim godinama više to nije bilo isto . U naboljim godinama Fedor bi demoliro Jonsa ali u ringu , Inače pa i neki najvei stručnjaci govore u borilačkim sportovima u najboljim godinama Tajson je najveći .

kole

pre 4 godine

@ (invicibile, 29. jun 2019 22:55)
oni su razlicite kategorije,sto kaze crocop kakav je to sampion koga moze da bije svaki jaci lik iz obezbedjenja u klubu.masa borca cini veliku razliku u borbi,zato je smesno kad neko poredi brucelee sa nekim teskasem...

aaaaa

pre 4 godine

Samo da se kaze nije uzima steroide ili nesto sto mu pomaze u smislu da mu daje snagu ili tako nesto. Uhvatili su ga za kokain sto je realno ispao glup ali svakako ne umanjuje da je masina u oktagonu.

burek novinar sa zvezdinog severa

pre 4 godine

@ napredni trokorak
Brate, Fedor ima skor protiv UFC sampiona 8:1. Ako izuzmemo neke poraze na samom zalasku karijere recimo da su samo 2-3 borca uspeli da ga pobede u zenitu karijere.

Goran

pre 4 godine

Najbolji svih vremena se nikad ne može odrediti, uvek će biti subjektivno. Možda nije najbolji, ali uvek sam navijao za njega, uvek se posteno tukao, jedan od najboljih boksera u mma, nikoga nije izbegavao i sve ih je dobijao, Cigano Dos Santos.

Dirkenstajn41

pre 4 godine

Jaran

Kormijer je svakako jedan od najboljih boraca svih vremena, ne samo u teskoj kategoriji, nego generalno gledano, covek se bukvalno se poigravao sa protivnicima u teskoj, i u poluteskoj takodje, osim sa Dzonsom, i donekle ga je namucio Gustafson, sta reci za coveka koji je onako patosirao Miocica, meni licno sto se tice isključivo dosadašnjih rezultata uz Dzonsa najbolji ikad, na stranu sto daleko od toga da simpatisem Dzonsa..

Dirkenstajn41

pre 4 godine

Fantastican borac, bez sumnje, svakako jedan od najboljih ako ne i najbolji svih vremena, ali doping skandali su mu znatno ugrozili zvanje GOAT, i definitivno najprljaviji borac ikad, njegovi lou kikovi gde svesno zeli da osakati protivnika udarcima u koleno, su razlog zbog imam takvo mišljenje, Fedor vecini ljubitelja MMA kod nas a i sire najdrazi borac pre svega svoje licnosti, a i ponasanja u ringu i van njega, kao i GSP koji je bez mrlje u karijeri..

Fidel

pre 4 godine

Jeste najbolji ,nemoze mu niko nista kao hobotnica je ,koristio je doping za bolji kardio,a ne da bi eskivirao udarac od protivnika ili da bi on nekog udario.To je vestina.A vi nastavite da kmecite,pricom o dopingu.

ls

pre 4 godine

Kakav Fedor? Kakav Silva? Kakav Tajson? Kakav Kareljin? I on se poklonio Karadiju.
(Trmke, 29. jun 2019 21:13)

Kako bi te stavio u ring sa svima njima, pa bi onda video upitnike. Bilo ko od njih da stane ispred tebe da se potucete, sto bi Klint Istvud rekao "opoganio bi gace".

ls

pre 4 godine

Rodja.... 
Koji bre Fedor?cim je presao u malo ozbiljniju organizaciju[UFC] razmontirase ga.A bolje da se nisu sreli Dzons i Fedor,bolje za Fedora.
(Napredni trokorak, 29. jun 2019 22:27)

Hahahaha ala ti lupaš liče. A ovi sto su ti pluseve dali, svi zajedno nemaju godina koliko ima Fedor.

mirko

pre 4 godine

jos uvijek u mma ne postiji "najbolji svih vremena",vec bi se moglo samo reci "jedan od najboljih svih vremena". Svaka cast Jon Jonesu na sve sto je prikazao,ali budimo realni to je covjek sa 193cm visine,215cm raspon ruku ,koji je prirodni teskas.90% boraca sa kojima se borio su od starta u hendikepu...Ne znam tacnu statistiku ali on je malo koga i nokautirao,sto dovodi u pitanje jacinu njegovog udarca...Jon J. da ne skida kila bio bi nedje kilazom i visnom kao Junior D.S...A sad zamislite njega u borbi sa Juniorom d.s.(dok je ovaj bio u punoj snazi)...Bilo bi,sto bi rekli,pala muva na medjeda...

aussie

pre 4 godine

UFC n a pocetku nisu bas bili ozbiljni sa borbom protiv dopinga, tek u Julu 2015 godine su potpisali sporazum sa USADA da im rade doping testove. Tako da su do nedavno, vecina UFC sampiona sigurno dopingovali (sa njim in Jon Jones)....

Jon Jones nikad nije izgubio u UFC, bori se od 2008 godine, (jednom suspendovan, ali i to nije trebalo), sto je skoro nemoguce s obzirom koliko se dugo takmici, i zivi ne-sportski zivot van oktagona...tako da se sigurno moze da bude najbolji svih vremena....

A zo ove sto pominju ove borce iz K1 i Pride kao najbolje, samo da znate u Japanu se skoro nikako nije radilo doping testing. UFC i Bellator su jedine ozbiljne organizacije za doping testing, a i to je pocelo samo pre 4 godine.

Sveznalica

pre 4 godine

Ne mogu da vjerujem da ljudi omalovazavaju Jonesa u komentarima, a jos manje da govore da ga Rakic moze dobiti. Samo pogledajte kakve je borce Jones pobjedjivao. Cormier 2 puta, Rampage Jacksona, Rashada Evansa, Machida, Gusstafson 2 puta, Rua-u.

Against modern football

pre 4 godine

Brus li bi ovo matirao u tri poteza... Izlomio bi im i zube i vilicu.. Dzabe ove gume... Zna se ko je goat.
(stefan, 29. jun 2019 21:07) Brus Li je glumac.

kole

pre 4 godine

poznato je da on mrzi fedora...sta znam ,ne vidim da je neka velika imena pobedjivao,meni se cini da je pre bila daleko jaca konkurencija...

rajko

pre 4 godine

Ne znam ko je najbolji svih vremena u MMA ali znam da je Fedor prvi poraz doživeo kada je već bio u poznim godinama i prešao zenit.

stefan

pre 4 godine

@stefan 
Напротив, врло мало се зна о Брус Лију, узевши у обзир да нема ниједну забележену борбу. Једине информације о његовом борилачком умећу црпимо из холивудских филмова
(b&rp, 29. jun 2019 22:39)

Imas samo se informisi... Imas ulicne borce koji pricaju o njemu i da i dan danas ne veruju u ono sto su videli...u superlativima samo...

Johnny Cash

pre 4 godine

Ne slazem se ali to je samo moje misljenje. Dana White je ljudski sljam koji svojim borcima daje samo 6% gross revenue.

Po mom misljenju, ako u svojoj karijeri dobije Jonesa (ako daju treci mec), nakbolji svih vremena mora biti DC. Pobedio bi covek tako vise svoje demone nego njega.

Ovako, diskutabilno je sve, tu se bez ikakvog prigovora mogu naci GSP, Silva, Fedor, Khabib, pa i Jones. Cak i Mighty Mouse iako su meni te kategorije smesne.

Rade

pre 4 godine

Najbolja tehnika ikada i najpametniji ufc borac ikada, klinci koji pisu to sto se dopingovao to nema veze nikakve sa njihovim umecem i talentom za ovaj sport, tako da stop botovskim komentarima i stop klincima koji pojma nemaju sa zivotom.

xx55

pre 4 godine

I Toni Polster je svojevremono tvrdio da je najbolji igrac na planeti. Pa tako i ovaj gospodin ima pravo da izjavi nebulozu. A sto to nema veze sa mozgom,to je vec neka druga prica. Ionako je danas sve laz i glupost i argumenti gube smisao. Utvrdjuje se da li je kisa padala itd..

srb

pre 4 godine

Cuj reko dejna, taj covek bi majku prodao za 100 dolara... Isto je pricao i za konora dok mu je donosio pare, svako ko ovaj sport prati duze vreme zna da je dzordan u mma GSP! Naravno ima tu i drugih odlicnih boraca ali nikada ne bih rekao da je najbolji neko za koga se dokazano zna da je dopingovan.

karlito

pre 4 godine

Brus li bi ovo matirao u tri poteza... Izlomio bi im i zube i vilicu.. Dzabe ove gume... Zna se ko je goat.
(stefan, 29. jun 2019 21:07)

Bris Li mi je bio omiljen glumac,obozavao sam ga,a njegove filmove odgledao po 100x,ali neverujem da bi mogao da parira u oktagonu jednom Habibu (s'obzirom da bi bili ista kategorija).

milivoje

pre 4 godine

@Sibirski tigar potpuno si u pravu, Anderson Silva je po svemu sto je do sada prikazano najveci svih vremena! Pauk je svojim leprsavim stilom, raznovrsnim arsenalom i nadljudskom izdrzljivoscu pokazao sve najbolje kvalitete jednog borca, i to bez ikakvih nedozvoljenih supstanci, steroida itd.

Mile

pre 4 godine

Da da jos da se nije filovao zabranjenim supstancama... samo koliko puta je uhvacen. Lik se puca i onda ovaj izjavi goat. Sta sve zbog para nece raditi olos. Znao je da je lesnar pin svega i pustio ga da se bori protiv hunta. Olos

Levy

pre 4 godine

Jones je težak sociopata i jedan od najprljavijih boraca ikad. U rangu s palharesom, mada je palhares radio to što je radio dobrim delom i usled mentalne retardiranosti.

Jezekilj

pre 4 godine

Prije par dana je odgovorio na pitanje ko su za njega četvorica najvećih ('Mount Rushmore'): "Ja, Anderson Silva, Fjodor i Mighty mouse."

dd

pre 4 godine

kako neko moze da bude najbolji ako je na nedozvoljenim supstancama i vise puta pao na doping testu,a o privatnom smrkanju kokaina bolje da ne pricamo!ko onaj biciklista lens armstrong lik osvoji na prevaru 7X tur de frans?ja necu da kazem da drugi ne uzimaju nista,ali ameri su svi na necemu...cak i ne podlezu nekim kontrolama koje su obavezne van svoje zemlje!a odma iza njih su rusi..

RAMONES

pre 4 godine

Njegova vestina ,nema veze sa dopingom.Pa niko nije uspeo posteno da ga udari osim Gustafsona.Dominantanan je i u stojci i u parteru.Najbolji je borac svih vremena.Da nisu moozda Fedor ili Cro Cap.Cim su presli iz Prajda u UFC,nadobijase se kvalitetnih batina.

jsx

pre 4 godine

@Back in Black
Ovo je kao da na vest o Ma Longu (stonoteniseru) ljudi raspravljaju ko je bolji on ili Valdner, a ti kazes- meni su bolji Novak, Federer i Nadal.

b&rp

pre 4 godine

@stefan
Напротив, врло мало се зна о Брус Лију, узевши у обзир да нема ниједну забележену борбу. Једине информације о његовом борилачком умећу црпимо из холивудских филмова

Napredni trokorak

pre 4 godine

Rodja....
Koji bre Fedor?cim je presao u malo ozbiljniju organizaciju[UFC] razmontirase ga.A bolje da se nisu sreli Dzons i Fedor,bolje za Fedora.

Rodja

pre 4 godine

Trenutno jeste najbolji, ali samo u kategoriji do 93kg iako vara kao i većina njih - na merenju ima 93kg, a sutradan uđe u ring sa 105kg koliko inače ima. Da se sretne sa Fedorom iz najboljih dana - loše bi se proveo.

Jaran

pre 4 godine

SAS
To je jako tesko odrediti, posto mnogi gledaju samo na tesku i polutesku kategoriju iako i druge imaju neke izuzetno velike borce. Fedorov minus je sto nije odlucio da ode na vreme u UFC i bori se protiv najboljih i tragedija je sto je davno izasao iz svog prajma pa se i obrukao pocetkom godine protiv Bejdera.

Rano je reci za sport koji je tek pre 10-ak godina dosegao taj neki vrhunski nivo ko je najveci svih vremena, ali svakako treba razlikovati omiljene borce od misljenja da su bas ti najbolji. Meni su najomiljeniji Verdum i Kormije, ali ne mislim da je trenutno realno reci za nekog od njih dvojice da su najbolji ikada ili top5 u svojoj kategoriji. Tu mislim na Verduma koji je bio sampion, cak je pobedio jednom bas Fedora ali je i jednom (koliko se secam) uhvacen i kaznjen zbog nekih steroida. Varali su i ovi borci: Cael Sonen, Vanderlei Silva, Anderson Silva, Vitor Belfort, Alister Overim, Frank Mir,... Imas i faktor povrede, a tu se uvek setim Velaskeza. Imas i one koji su dobijali uzasne batine od varalica kroz karijeru, a tu je glavni Bisping kojeg je TRT Vitor sj***o za sve pare (imao je jos nekoliko teskih poraza od varalica).

Zaista mislim da je jos uvek rano za tako nesto, ali mislim da samo oni cisti borci mogu da udju u tu pricu.

Ako bih vec morao da kazem:
GSP je najveci ikada. :\/

San Antonio Spurs

pre 4 godine

pfff
Nije Fedor ni blizu najbolji, ali je svakako jedan od najvecih boraca ikada. Sto se tice Dzonsa, kako moze covek kojem su X puta nasli nesto u krvi da bude najbolji svih vremena?
(Jaran, 29. jun 2019 20:29)

Pa ko je onda po tebi najbolji ako to nisu ni Fjodor ni Dzons?

Back in Black

pre 4 godine

Ja sam vise za onaj stari K1 i legende kakve su bile Piter Airts,Ernesto Hust,Remi Binjaski,Mirko Filipovic, Majk Bernardo,Rej Sefo,Le Baner,Endi Hug,Semi Šilt,pa i malo mladji Gokan Saki,Mark Hant,Badr Hari.Sve su to ikone Kikboksa a za mene najveca Piter Airts znaci covek je živa legenda.

Paranoid Android

pre 4 godine

Brus li bi ovo matirao u tri poteza... Izlomio bi im i zube i vilicu.. Dzabe ove gume... Zna se ko je goat.
(stefan, 29. jun 2019 21:07)

MArko Kraljevic bi ovoga prepolovio za 5 sec, tako da, zna se ko je GOAT!

Jaran

pre 4 godine

pfff
Nije Fedor ni blizu najbolji, ali je svakako jedan od najvecih boraca ikada. Sto se tice Dzonsa, kako moze covek kojem su X puta nasli nesto u krvi da bude najbolji svih vremena?

Keramicar

pre 4 godine

Lik je padao na dopinzima tako da cao. Ne kazem da drugi ne uzimaju nista ali ko nije uhvacen ima prava da konkurise za ovakve "titule". CIm si uhvacen ti si obelezen.

jones prevara

pre 4 godine

On je pet centimetara niži od Džonsa, ali ima znatno kraće ruke (193cm) od Džonsa (215cm)... ovo mu dodje kao ono 'mozda je mali al je zato tanak...'

Paranoid Android

pre 4 godine

Brus li bi ovo matirao u tri poteza... Izlomio bi im i zube i vilicu.. Dzabe ove gume... Zna se ko je goat.
(stefan, 29. jun 2019 21:07)

MArko Kraljevic bi ovoga prepolovio za 5 sec, tako da, zna se ko je GOAT!

jones prevara

pre 4 godine

On je pet centimetara niži od Džonsa, ali ima znatno kraće ruke (193cm) od Džonsa (215cm)... ovo mu dodje kao ono 'mozda je mali al je zato tanak...'

Keramicar

pre 4 godine

Lik je padao na dopinzima tako da cao. Ne kazem da drugi ne uzimaju nista ali ko nije uhvacen ima prava da konkurise za ovakve "titule". CIm si uhvacen ti si obelezen.

Jaran

pre 4 godine

pfff
Nije Fedor ni blizu najbolji, ali je svakako jedan od najvecih boraca ikada. Sto se tice Dzonsa, kako moze covek kojem su X puta nasli nesto u krvi da bude najbolji svih vremena?

Rodja

pre 4 godine

Trenutno jeste najbolji, ali samo u kategoriji do 93kg iako vara kao i većina njih - na merenju ima 93kg, a sutradan uđe u ring sa 105kg koliko inače ima. Da se sretne sa Fedorom iz najboljih dana - loše bi se proveo.

Back in Black

pre 4 godine

Ja sam vise za onaj stari K1 i legende kakve su bile Piter Airts,Ernesto Hust,Remi Binjaski,Mirko Filipovic, Majk Bernardo,Rej Sefo,Le Baner,Endi Hug,Semi Šilt,pa i malo mladji Gokan Saki,Mark Hant,Badr Hari.Sve su to ikone Kikboksa a za mene najveca Piter Airts znaci covek je živa legenda.

dd

pre 4 godine

kako neko moze da bude najbolji ako je na nedozvoljenim supstancama i vise puta pao na doping testu,a o privatnom smrkanju kokaina bolje da ne pricamo!ko onaj biciklista lens armstrong lik osvoji na prevaru 7X tur de frans?ja necu da kazem da drugi ne uzimaju nista,ali ameri su svi na necemu...cak i ne podlezu nekim kontrolama koje su obavezne van svoje zemlje!a odma iza njih su rusi..

Levy

pre 4 godine

Jones je težak sociopata i jedan od najprljavijih boraca ikad. U rangu s palharesom, mada je palhares radio to što je radio dobrim delom i usled mentalne retardiranosti.

Mile

pre 4 godine

Da da jos da se nije filovao zabranjenim supstancama... samo koliko puta je uhvacen. Lik se puca i onda ovaj izjavi goat. Sta sve zbog para nece raditi olos. Znao je da je lesnar pin svega i pustio ga da se bori protiv hunta. Olos

srb

pre 4 godine

Cuj reko dejna, taj covek bi majku prodao za 100 dolara... Isto je pricao i za konora dok mu je donosio pare, svako ko ovaj sport prati duze vreme zna da je dzordan u mma GSP! Naravno ima tu i drugih odlicnih boraca ali nikada ne bih rekao da je najbolji neko za koga se dokazano zna da je dopingovan.

b&rp

pre 4 godine

@stefan
Напротив, врло мало се зна о Брус Лију, узевши у обзир да нема ниједну забележену борбу. Једине информације о његовом борилачком умећу црпимо из холивудских филмова

San Antonio Spurs

pre 4 godine

pfff
Nije Fedor ni blizu najbolji, ali je svakako jedan od najvecih boraca ikada. Sto se tice Dzonsa, kako moze covek kojem su X puta nasli nesto u krvi da bude najbolji svih vremena?
(Jaran, 29. jun 2019 20:29)

Pa ko je onda po tebi najbolji ako to nisu ni Fjodor ni Dzons?

Jaran

pre 4 godine

SAS
To je jako tesko odrediti, posto mnogi gledaju samo na tesku i polutesku kategoriju iako i druge imaju neke izuzetno velike borce. Fedorov minus je sto nije odlucio da ode na vreme u UFC i bori se protiv najboljih i tragedija je sto je davno izasao iz svog prajma pa se i obrukao pocetkom godine protiv Bejdera.

Rano je reci za sport koji je tek pre 10-ak godina dosegao taj neki vrhunski nivo ko je najveci svih vremena, ali svakako treba razlikovati omiljene borce od misljenja da su bas ti najbolji. Meni su najomiljeniji Verdum i Kormije, ali ne mislim da je trenutno realno reci za nekog od njih dvojice da su najbolji ikada ili top5 u svojoj kategoriji. Tu mislim na Verduma koji je bio sampion, cak je pobedio jednom bas Fedora ali je i jednom (koliko se secam) uhvacen i kaznjen zbog nekih steroida. Varali su i ovi borci: Cael Sonen, Vanderlei Silva, Anderson Silva, Vitor Belfort, Alister Overim, Frank Mir,... Imas i faktor povrede, a tu se uvek setim Velaskeza. Imas i one koji su dobijali uzasne batine od varalica kroz karijeru, a tu je glavni Bisping kojeg je TRT Vitor sj***o za sve pare (imao je jos nekoliko teskih poraza od varalica).

Zaista mislim da je jos uvek rano za tako nesto, ali mislim da samo oni cisti borci mogu da udju u tu pricu.

Ako bih vec morao da kazem:
GSP je najveci ikada. :\/

xx55

pre 4 godine

I Toni Polster je svojevremono tvrdio da je najbolji igrac na planeti. Pa tako i ovaj gospodin ima pravo da izjavi nebulozu. A sto to nema veze sa mozgom,to je vec neka druga prica. Ionako je danas sve laz i glupost i argumenti gube smisao. Utvrdjuje se da li je kisa padala itd..

Jezekilj

pre 4 godine

Prije par dana je odgovorio na pitanje ko su za njega četvorica najvećih ('Mount Rushmore'): "Ja, Anderson Silva, Fjodor i Mighty mouse."

Dirkenstajn41

pre 4 godine

Fantastican borac, bez sumnje, svakako jedan od najboljih ako ne i najbolji svih vremena, ali doping skandali su mu znatno ugrozili zvanje GOAT, i definitivno najprljaviji borac ikad, njegovi lou kikovi gde svesno zeli da osakati protivnika udarcima u koleno, su razlog zbog imam takvo mišljenje, Fedor vecini ljubitelja MMA kod nas a i sire najdrazi borac pre svega svoje licnosti, a i ponasanja u ringu i van njega, kao i GSP koji je bez mrlje u karijeri..

burek novinar sa zvezdinog severa

pre 4 godine

@ napredni trokorak
Brate, Fedor ima skor protiv UFC sampiona 8:1. Ako izuzmemo neke poraze na samom zalasku karijere recimo da su samo 2-3 borca uspeli da ga pobede u zenitu karijere.

jsx

pre 4 godine

@Back in Black
Ovo je kao da na vest o Ma Longu (stonoteniseru) ljudi raspravljaju ko je bolji on ili Valdner, a ti kazes- meni su bolji Novak, Federer i Nadal.

rajko

pre 4 godine

Ne znam ko je najbolji svih vremena u MMA ali znam da je Fedor prvi poraz doživeo kada je već bio u poznim godinama i prešao zenit.

ls

pre 4 godine

Rodja.... 
Koji bre Fedor?cim je presao u malo ozbiljniju organizaciju[UFC] razmontirase ga.A bolje da se nisu sreli Dzons i Fedor,bolje za Fedora.
(Napredni trokorak, 29. jun 2019 22:27)

Hahahaha ala ti lupaš liče. A ovi sto su ti pluseve dali, svi zajedno nemaju godina koliko ima Fedor.

RAMONES

pre 4 godine

Njegova vestina ,nema veze sa dopingom.Pa niko nije uspeo posteno da ga udari osim Gustafsona.Dominantanan je i u stojci i u parteru.Najbolji je borac svih vremena.Da nisu moozda Fedor ili Cro Cap.Cim su presli iz Prajda u UFC,nadobijase se kvalitetnih batina.

Napredni trokorak

pre 4 godine

Rodja....
Koji bre Fedor?cim je presao u malo ozbiljniju organizaciju[UFC] razmontirase ga.A bolje da se nisu sreli Dzons i Fedor,bolje za Fedora.

savitur

pre 4 godine

Glupo je govriti tko je najbolji svi vremena u ovom relativno mladom sportu . Po meni Fedor Emilijanenko . Zašto ? Ima velikih razlika borbe u kavezu i borbe u ringu , Fedor i čak Mirko su se borili na vruncu karijere u Ringu . Čak su neka pravila bila drukčija u Prajdu se njie smjelo laktovima udarat, u Ringu se borac drukčije kreće nego u Kavezu i drukčiji je osječaj što je sve bitno . Primjer došao je prvak UFC a u Prajd Josh Bsarnet suspendiran zbog dopinga Mirko ga 3 put pobjedio a Fedor je dobio sve njih u najboljim godinama ali u ringu. Svi ovi borci kad su se prebacili u kavez u poznijim godinama više to nije bilo isto . U naboljim godinama Fedor bi demoliro Jonsa ali u ringu , Inače pa i neki najvei stručnjaci govore u borilačkim sportovima u najboljim godinama Tajson je najveći .

mirko

pre 4 godine

jos uvijek u mma ne postiji "najbolji svih vremena",vec bi se moglo samo reci "jedan od najboljih svih vremena". Svaka cast Jon Jonesu na sve sto je prikazao,ali budimo realni to je covjek sa 193cm visine,215cm raspon ruku ,koji je prirodni teskas.90% boraca sa kojima se borio su od starta u hendikepu...Ne znam tacnu statistiku ali on je malo koga i nokautirao,sto dovodi u pitanje jacinu njegovog udarca...Jon J. da ne skida kila bio bi nedje kilazom i visnom kao Junior D.S...A sad zamislite njega u borbi sa Juniorom d.s.(dok je ovaj bio u punoj snazi)...Bilo bi,sto bi rekli,pala muva na medjeda...

Goran

pre 4 godine

Najbolji svih vremena se nikad ne može odrediti, uvek će biti subjektivno. Možda nije najbolji, ali uvek sam navijao za njega, uvek se posteno tukao, jedan od najboljih boksera u mma, nikoga nije izbegavao i sve ih je dobijao, Cigano Dos Santos.

stefan

pre 4 godine

@stefan 
Напротив, врло мало се зна о Брус Лију, узевши у обзир да нема ниједну забележену борбу. Једине информације о његовом борилачком умећу црпимо из холивудских филмова
(b&rp, 29. jun 2019 22:39)

Imas samo se informisi... Imas ulicne borce koji pricaju o njemu i da i dan danas ne veruju u ono sto su videli...u superlativima samo...

Dirkenstajn41

pre 4 godine

Jaran

Kormijer je svakako jedan od najboljih boraca svih vremena, ne samo u teskoj kategoriji, nego generalno gledano, covek se bukvalno se poigravao sa protivnicima u teskoj, i u poluteskoj takodje, osim sa Dzonsom, i donekle ga je namucio Gustafson, sta reci za coveka koji je onako patosirao Miocica, meni licno sto se tice isključivo dosadašnjih rezultata uz Dzonsa najbolji ikad, na stranu sto daleko od toga da simpatisem Dzonsa..

ls

pre 4 godine

Kakav Fedor? Kakav Silva? Kakav Tajson? Kakav Kareljin? I on se poklonio Karadiju.
(Trmke, 29. jun 2019 21:13)

Kako bi te stavio u ring sa svima njima, pa bi onda video upitnike. Bilo ko od njih da stane ispred tebe da se potucete, sto bi Klint Istvud rekao "opoganio bi gace".

Fidel

pre 4 godine

Jeste najbolji ,nemoze mu niko nista kao hobotnica je ,koristio je doping za bolji kardio,a ne da bi eskivirao udarac od protivnika ili da bi on nekog udario.To je vestina.A vi nastavite da kmecite,pricom o dopingu.

milivoje

pre 4 godine

@Sibirski tigar potpuno si u pravu, Anderson Silva je po svemu sto je do sada prikazano najveci svih vremena! Pauk je svojim leprsavim stilom, raznovrsnim arsenalom i nadljudskom izdrzljivoscu pokazao sve najbolje kvalitete jednog borca, i to bez ikakvih nedozvoljenih supstanci, steroida itd.

Against modern football

pre 4 godine

Brus li bi ovo matirao u tri poteza... Izlomio bi im i zube i vilicu.. Dzabe ove gume... Zna se ko je goat.
(stefan, 29. jun 2019 21:07) Brus Li je glumac.

karlito

pre 4 godine

Brus li bi ovo matirao u tri poteza... Izlomio bi im i zube i vilicu.. Dzabe ove gume... Zna se ko je goat.
(stefan, 29. jun 2019 21:07)

Bris Li mi je bio omiljen glumac,obozavao sam ga,a njegove filmove odgledao po 100x,ali neverujem da bi mogao da parira u oktagonu jednom Habibu (s'obzirom da bi bili ista kategorija).

Rade

pre 4 godine

Najbolja tehnika ikada i najpametniji ufc borac ikada, klinci koji pisu to sto se dopingovao to nema veze nikakve sa njihovim umecem i talentom za ovaj sport, tako da stop botovskim komentarima i stop klincima koji pojma nemaju sa zivotom.

kole

pre 4 godine

poznato je da on mrzi fedora...sta znam ,ne vidim da je neka velika imena pobedjivao,meni se cini da je pre bila daleko jaca konkurencija...

Johnny Cash

pre 4 godine

Ne slazem se ali to je samo moje misljenje. Dana White je ljudski sljam koji svojim borcima daje samo 6% gross revenue.

Po mom misljenju, ako u svojoj karijeri dobije Jonesa (ako daju treci mec), nakbolji svih vremena mora biti DC. Pobedio bi covek tako vise svoje demone nego njega.

Ovako, diskutabilno je sve, tu se bez ikakvog prigovora mogu naci GSP, Silva, Fedor, Khabib, pa i Jones. Cak i Mighty Mouse iako su meni te kategorije smesne.

Sveznalica

pre 4 godine

Ne mogu da vjerujem da ljudi omalovazavaju Jonesa u komentarima, a jos manje da govore da ga Rakic moze dobiti. Samo pogledajte kakve je borce Jones pobjedjivao. Cormier 2 puta, Rampage Jacksona, Rashada Evansa, Machida, Gusstafson 2 puta, Rua-u.

kole

pre 4 godine

@ (invicibile, 29. jun 2019 22:55)
oni su razlicite kategorije,sto kaze crocop kakav je to sampion koga moze da bije svaki jaci lik iz obezbedjenja u klubu.masa borca cini veliku razliku u borbi,zato je smesno kad neko poredi brucelee sa nekim teskasem...

savitur

pre 4 godine

Jaran
Sve je to istina, zato kažem borci u ringu ili u kavezu druga priča iz n" razloga . Premlad sport da možeš reć nabolji svih vremena. Boks npr. druga priča preko 100 godina borbi tradicija i može se donjet neki zaključak i dat neku listu 10 boraca u svakoj kaetegoriji naboljih na svijetu i opet će netko imat svog favorita .

aaaaa

pre 4 godine

Samo da se kaze nije uzima steroide ili nesto sto mu pomaze u smislu da mu daje snagu ili tako nesto. Uhvatili su ga za kokain sto je realno ispao glup ali svakako ne umanjuje da je masina u oktagonu.

aussie

pre 4 godine

UFC n a pocetku nisu bas bili ozbiljni sa borbom protiv dopinga, tek u Julu 2015 godine su potpisali sporazum sa USADA da im rade doping testove. Tako da su do nedavno, vecina UFC sampiona sigurno dopingovali (sa njim in Jon Jones)....

Jon Jones nikad nije izgubio u UFC, bori se od 2008 godine, (jednom suspendovan, ali i to nije trebalo), sto je skoro nemoguce s obzirom koliko se dugo takmici, i zivi ne-sportski zivot van oktagona...tako da se sigurno moze da bude najbolji svih vremena....

A zo ove sto pominju ove borce iz K1 i Pride kao najbolje, samo da znate u Japanu se skoro nikako nije radilo doping testing. UFC i Bellator su jedine ozbiljne organizacije za doping testing, a i to je pocelo samo pre 4 godine.

Jaran

pre 4 godine

savitur
Naravno, videcemo sta ce biti za 5-10 godina u ovom sportu. Ko zna kakve ce se legende pojaviti za to vreme i ko ce doziveti pad u karijeri, ovako je zaista prerano za neke procene.

Jaran

pre 4 godine

savitur
Dosao je i Mirko u UFC pa se proslavio protiv Gonzage, a Fedor se bas i nije nesto previse borio protiv UFC boraca. Poznato je i da je PRIDE bio pun namestenih borbi i prepun boraca na steroidima (UFC pre USADA je imao uzasno visok procenat boraca na steroidima). Pitanje je sta bi bilo da je u najboljim godinama otisao u UFC, da li bi uopste i bio sampion jer nije isto ni UFC ni Belator u koji je otisao da se bruka...

Napredni trokorak

pre 4 godine

Rodja....
Koji bre Fedor?cim je presao u malo ozbiljniju organizaciju[UFC] razmontirase ga.A bolje da se nisu sreli Dzons i Fedor,bolje za Fedora.

RAMONES

pre 4 godine

Njegova vestina ,nema veze sa dopingom.Pa niko nije uspeo posteno da ga udari osim Gustafsona.Dominantanan je i u stojci i u parteru.Najbolji je borac svih vremena.Da nisu moozda Fedor ili Cro Cap.Cim su presli iz Prajda u UFC,nadobijase se kvalitetnih batina.

Jaran

pre 4 godine

pfff
Nije Fedor ni blizu najbolji, ali je svakako jedan od najvecih boraca ikada. Sto se tice Dzonsa, kako moze covek kojem su X puta nasli nesto u krvi da bude najbolji svih vremena?

Back in Black

pre 4 godine

Ja sam vise za onaj stari K1 i legende kakve su bile Piter Airts,Ernesto Hust,Remi Binjaski,Mirko Filipovic, Majk Bernardo,Rej Sefo,Le Baner,Endi Hug,Semi Šilt,pa i malo mladji Gokan Saki,Mark Hant,Badr Hari.Sve su to ikone Kikboksa a za mene najveca Piter Airts znaci covek je živa legenda.

Fidel

pre 4 godine

Jeste najbolji ,nemoze mu niko nista kao hobotnica je ,koristio je doping za bolji kardio,a ne da bi eskivirao udarac od protivnika ili da bi on nekog udario.To je vestina.A vi nastavite da kmecite,pricom o dopingu.

Rodja

pre 4 godine

Trenutno jeste najbolji, ali samo u kategoriji do 93kg iako vara kao i većina njih - na merenju ima 93kg, a sutradan uđe u ring sa 105kg koliko inače ima. Da se sretne sa Fedorom iz najboljih dana - loše bi se proveo.

b&rp

pre 4 godine

@stefan
Напротив, врло мало се зна о Брус Лију, узевши у обзир да нема ниједну забележену борбу. Једине информације о његовом борилачком умећу црпимо из холивудских филмова

Rade

pre 4 godine

Najbolja tehnika ikada i najpametniji ufc borac ikada, klinci koji pisu to sto se dopingovao to nema veze nikakve sa njihovim umecem i talentom za ovaj sport, tako da stop botovskim komentarima i stop klincima koji pojma nemaju sa zivotom.

Paranoid Android

pre 4 godine

Brus li bi ovo matirao u tri poteza... Izlomio bi im i zube i vilicu.. Dzabe ove gume... Zna se ko je goat.
(stefan, 29. jun 2019 21:07)

MArko Kraljevic bi ovoga prepolovio za 5 sec, tako da, zna se ko je GOAT!

Keramicar

pre 4 godine

Lik je padao na dopinzima tako da cao. Ne kazem da drugi ne uzimaju nista ali ko nije uhvacen ima prava da konkurise za ovakve "titule". CIm si uhvacen ti si obelezen.

dd

pre 4 godine

kako neko moze da bude najbolji ako je na nedozvoljenim supstancama i vise puta pao na doping testu,a o privatnom smrkanju kokaina bolje da ne pricamo!ko onaj biciklista lens armstrong lik osvoji na prevaru 7X tur de frans?ja necu da kazem da drugi ne uzimaju nista,ali ameri su svi na necemu...cak i ne podlezu nekim kontrolama koje su obavezne van svoje zemlje!a odma iza njih su rusi..

xx55

pre 4 godine

I Toni Polster je svojevremono tvrdio da je najbolji igrac na planeti. Pa tako i ovaj gospodin ima pravo da izjavi nebulozu. A sto to nema veze sa mozgom,to je vec neka druga prica. Ionako je danas sve laz i glupost i argumenti gube smisao. Utvrdjuje se da li je kisa padala itd..

Against modern football

pre 4 godine

Brus li bi ovo matirao u tri poteza... Izlomio bi im i zube i vilicu.. Dzabe ove gume... Zna se ko je goat.
(stefan, 29. jun 2019 21:07) Brus Li je glumac.

Jaran

pre 4 godine

savitur
Dosao je i Mirko u UFC pa se proslavio protiv Gonzage, a Fedor se bas i nije nesto previse borio protiv UFC boraca. Poznato je i da je PRIDE bio pun namestenih borbi i prepun boraca na steroidima (UFC pre USADA je imao uzasno visok procenat boraca na steroidima). Pitanje je sta bi bilo da je u najboljim godinama otisao u UFC, da li bi uopste i bio sampion jer nije isto ni UFC ni Belator u koji je otisao da se bruka...

Levy

pre 4 godine

Jones je težak sociopata i jedan od najprljavijih boraca ikad. U rangu s palharesom, mada je palhares radio to što je radio dobrim delom i usled mentalne retardiranosti.

aaaaa

pre 4 godine

Samo da se kaze nije uzima steroide ili nesto sto mu pomaze u smislu da mu daje snagu ili tako nesto. Uhvatili su ga za kokain sto je realno ispao glup ali svakako ne umanjuje da je masina u oktagonu.

San Antonio Spurs

pre 4 godine

pfff
Nije Fedor ni blizu najbolji, ali je svakako jedan od najvecih boraca ikada. Sto se tice Dzonsa, kako moze covek kojem su X puta nasli nesto u krvi da bude najbolji svih vremena?
(Jaran, 29. jun 2019 20:29)

Pa ko je onda po tebi najbolji ako to nisu ni Fjodor ni Dzons?

milivoje

pre 4 godine

@Sibirski tigar potpuno si u pravu, Anderson Silva je po svemu sto je do sada prikazano najveci svih vremena! Pauk je svojim leprsavim stilom, raznovrsnim arsenalom i nadljudskom izdrzljivoscu pokazao sve najbolje kvalitete jednog borca, i to bez ikakvih nedozvoljenih supstanci, steroida itd.

aussie

pre 4 godine

UFC n a pocetku nisu bas bili ozbiljni sa borbom protiv dopinga, tek u Julu 2015 godine su potpisali sporazum sa USADA da im rade doping testove. Tako da su do nedavno, vecina UFC sampiona sigurno dopingovali (sa njim in Jon Jones)....

Jon Jones nikad nije izgubio u UFC, bori se od 2008 godine, (jednom suspendovan, ali i to nije trebalo), sto je skoro nemoguce s obzirom koliko se dugo takmici, i zivi ne-sportski zivot van oktagona...tako da se sigurno moze da bude najbolji svih vremena....

A zo ove sto pominju ove borce iz K1 i Pride kao najbolje, samo da znate u Japanu se skoro nikako nije radilo doping testing. UFC i Bellator su jedine ozbiljne organizacije za doping testing, a i to je pocelo samo pre 4 godine.

ls

pre 4 godine

Kakav Fedor? Kakav Silva? Kakav Tajson? Kakav Kareljin? I on se poklonio Karadiju.
(Trmke, 29. jun 2019 21:13)

Kako bi te stavio u ring sa svima njima, pa bi onda video upitnike. Bilo ko od njih da stane ispred tebe da se potucete, sto bi Klint Istvud rekao "opoganio bi gace".

savitur

pre 4 godine

Glupo je govriti tko je najbolji svi vremena u ovom relativno mladom sportu . Po meni Fedor Emilijanenko . Zašto ? Ima velikih razlika borbe u kavezu i borbe u ringu , Fedor i čak Mirko su se borili na vruncu karijere u Ringu . Čak su neka pravila bila drukčija u Prajdu se njie smjelo laktovima udarat, u Ringu se borac drukčije kreće nego u Kavezu i drukčiji je osječaj što je sve bitno . Primjer došao je prvak UFC a u Prajd Josh Bsarnet suspendiran zbog dopinga Mirko ga 3 put pobjedio a Fedor je dobio sve njih u najboljim godinama ali u ringu. Svi ovi borci kad su se prebacili u kavez u poznijim godinama više to nije bilo isto . U naboljim godinama Fedor bi demoliro Jonsa ali u ringu , Inače pa i neki najvei stručnjaci govore u borilačkim sportovima u najboljim godinama Tajson je najveći .

srb

pre 4 godine

Cuj reko dejna, taj covek bi majku prodao za 100 dolara... Isto je pricao i za konora dok mu je donosio pare, svako ko ovaj sport prati duze vreme zna da je dzordan u mma GSP! Naravno ima tu i drugih odlicnih boraca ali nikada ne bih rekao da je najbolji neko za koga se dokazano zna da je dopingovan.

ls

pre 4 godine

Rodja.... 
Koji bre Fedor?cim je presao u malo ozbiljniju organizaciju[UFC] razmontirase ga.A bolje da se nisu sreli Dzons i Fedor,bolje za Fedora.
(Napredni trokorak, 29. jun 2019 22:27)

Hahahaha ala ti lupaš liče. A ovi sto su ti pluseve dali, svi zajedno nemaju godina koliko ima Fedor.

Goran

pre 4 godine

Najbolji svih vremena se nikad ne može odrediti, uvek će biti subjektivno. Možda nije najbolji, ali uvek sam navijao za njega, uvek se posteno tukao, jedan od najboljih boksera u mma, nikoga nije izbegavao i sve ih je dobijao, Cigano Dos Santos.

kole

pre 4 godine

@ (invicibile, 29. jun 2019 22:55)
oni su razlicite kategorije,sto kaze crocop kakav je to sampion koga moze da bije svaki jaci lik iz obezbedjenja u klubu.masa borca cini veliku razliku u borbi,zato je smesno kad neko poredi brucelee sa nekim teskasem...

karlito

pre 4 godine

Brus li bi ovo matirao u tri poteza... Izlomio bi im i zube i vilicu.. Dzabe ove gume... Zna se ko je goat.
(stefan, 29. jun 2019 21:07)

Bris Li mi je bio omiljen glumac,obozavao sam ga,a njegove filmove odgledao po 100x,ali neverujem da bi mogao da parira u oktagonu jednom Habibu (s'obzirom da bi bili ista kategorija).

kole

pre 4 godine

poznato je da on mrzi fedora...sta znam ,ne vidim da je neka velika imena pobedjivao,meni se cini da je pre bila daleko jaca konkurencija...

Sveznalica

pre 4 godine

Ne mogu da vjerujem da ljudi omalovazavaju Jonesa u komentarima, a jos manje da govore da ga Rakic moze dobiti. Samo pogledajte kakve je borce Jones pobjedjivao. Cormier 2 puta, Rampage Jacksona, Rashada Evansa, Machida, Gusstafson 2 puta, Rua-u.

mirko

pre 4 godine

jos uvijek u mma ne postiji "najbolji svih vremena",vec bi se moglo samo reci "jedan od najboljih svih vremena". Svaka cast Jon Jonesu na sve sto je prikazao,ali budimo realni to je covjek sa 193cm visine,215cm raspon ruku ,koji je prirodni teskas.90% boraca sa kojima se borio su od starta u hendikepu...Ne znam tacnu statistiku ali on je malo koga i nokautirao,sto dovodi u pitanje jacinu njegovog udarca...Jon J. da ne skida kila bio bi nedje kilazom i visnom kao Junior D.S...A sad zamislite njega u borbi sa Juniorom d.s.(dok je ovaj bio u punoj snazi)...Bilo bi,sto bi rekli,pala muva na medjeda...

Jaran

pre 4 godine

SAS
To je jako tesko odrediti, posto mnogi gledaju samo na tesku i polutesku kategoriju iako i druge imaju neke izuzetno velike borce. Fedorov minus je sto nije odlucio da ode na vreme u UFC i bori se protiv najboljih i tragedija je sto je davno izasao iz svog prajma pa se i obrukao pocetkom godine protiv Bejdera.

Rano je reci za sport koji je tek pre 10-ak godina dosegao taj neki vrhunski nivo ko je najveci svih vremena, ali svakako treba razlikovati omiljene borce od misljenja da su bas ti najbolji. Meni su najomiljeniji Verdum i Kormije, ali ne mislim da je trenutno realno reci za nekog od njih dvojice da su najbolji ikada ili top5 u svojoj kategoriji. Tu mislim na Verduma koji je bio sampion, cak je pobedio jednom bas Fedora ali je i jednom (koliko se secam) uhvacen i kaznjen zbog nekih steroida. Varali su i ovi borci: Cael Sonen, Vanderlei Silva, Anderson Silva, Vitor Belfort, Alister Overim, Frank Mir,... Imas i faktor povrede, a tu se uvek setim Velaskeza. Imas i one koji su dobijali uzasne batine od varalica kroz karijeru, a tu je glavni Bisping kojeg je TRT Vitor sj***o za sve pare (imao je jos nekoliko teskih poraza od varalica).

Zaista mislim da je jos uvek rano za tako nesto, ali mislim da samo oni cisti borci mogu da udju u tu pricu.

Ako bih vec morao da kazem:
GSP je najveci ikada. :\/

jsx

pre 4 godine

@Back in Black
Ovo je kao da na vest o Ma Longu (stonoteniseru) ljudi raspravljaju ko je bolji on ili Valdner, a ti kazes- meni su bolji Novak, Federer i Nadal.

stefan

pre 4 godine

@stefan 
Напротив, врло мало се зна о Брус Лију, узевши у обзир да нема ниједну забележену борбу. Једине информације о његовом борилачком умећу црпимо из холивудских филмова
(b&rp, 29. jun 2019 22:39)

Imas samo se informisi... Imas ulicne borce koji pricaju o njemu i da i dan danas ne veruju u ono sto su videli...u superlativima samo...

jones prevara

pre 4 godine

On je pet centimetara niži od Džonsa, ali ima znatno kraće ruke (193cm) od Džonsa (215cm)... ovo mu dodje kao ono 'mozda je mali al je zato tanak...'

Jezekilj

pre 4 godine

Prije par dana je odgovorio na pitanje ko su za njega četvorica najvećih ('Mount Rushmore'): "Ja, Anderson Silva, Fjodor i Mighty mouse."

Mile

pre 4 godine

Da da jos da se nije filovao zabranjenim supstancama... samo koliko puta je uhvacen. Lik se puca i onda ovaj izjavi goat. Sta sve zbog para nece raditi olos. Znao je da je lesnar pin svega i pustio ga da se bori protiv hunta. Olos

burek novinar sa zvezdinog severa

pre 4 godine

@ napredni trokorak
Brate, Fedor ima skor protiv UFC sampiona 8:1. Ako izuzmemo neke poraze na samom zalasku karijere recimo da su samo 2-3 borca uspeli da ga pobede u zenitu karijere.

Dirkenstajn41

pre 4 godine

Jaran

Kormijer je svakako jedan od najboljih boraca svih vremena, ne samo u teskoj kategoriji, nego generalno gledano, covek se bukvalno se poigravao sa protivnicima u teskoj, i u poluteskoj takodje, osim sa Dzonsom, i donekle ga je namucio Gustafson, sta reci za coveka koji je onako patosirao Miocica, meni licno sto se tice isključivo dosadašnjih rezultata uz Dzonsa najbolji ikad, na stranu sto daleko od toga da simpatisem Dzonsa..

rajko

pre 4 godine

Ne znam ko je najbolji svih vremena u MMA ali znam da je Fedor prvi poraz doživeo kada je već bio u poznim godinama i prešao zenit.

savitur

pre 4 godine

Jaran
Sve je to istina, zato kažem borci u ringu ili u kavezu druga priča iz n" razloga . Premlad sport da možeš reć nabolji svih vremena. Boks npr. druga priča preko 100 godina borbi tradicija i može se donjet neki zaključak i dat neku listu 10 boraca u svakoj kaetegoriji naboljih na svijetu i opet će netko imat svog favorita .

Dirkenstajn41

pre 4 godine

Fantastican borac, bez sumnje, svakako jedan od najboljih ako ne i najbolji svih vremena, ali doping skandali su mu znatno ugrozili zvanje GOAT, i definitivno najprljaviji borac ikad, njegovi lou kikovi gde svesno zeli da osakati protivnika udarcima u koleno, su razlog zbog imam takvo mišljenje, Fedor vecini ljubitelja MMA kod nas a i sire najdrazi borac pre svega svoje licnosti, a i ponasanja u ringu i van njega, kao i GSP koji je bez mrlje u karijeri..

Johnny Cash

pre 4 godine

Ne slazem se ali to je samo moje misljenje. Dana White je ljudski sljam koji svojim borcima daje samo 6% gross revenue.

Po mom misljenju, ako u svojoj karijeri dobije Jonesa (ako daju treci mec), nakbolji svih vremena mora biti DC. Pobedio bi covek tako vise svoje demone nego njega.

Ovako, diskutabilno je sve, tu se bez ikakvog prigovora mogu naci GSP, Silva, Fedor, Khabib, pa i Jones. Cak i Mighty Mouse iako su meni te kategorije smesne.

Jaran

pre 4 godine

savitur
Naravno, videcemo sta ce biti za 5-10 godina u ovom sportu. Ko zna kakve ce se legende pojaviti za to vreme i ko ce doziveti pad u karijeri, ovako je zaista prerano za neke procene.