Srbija

Sreda, 16.11.2016.

15:22

Poklon za potrošače na NIS-ovim pumpama

Kompanija NIS pripremila je za svoje potrošače posebnu pogodnost na NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama.

Izvor: B92

Poklon za potrošače na NIS-ovim pumpama
Foto: NIS

Uz kupovinu 25 i više litara bilo koje vrste goriva do 31. decembra 2016. godine kupac dobija na poklon karticu lojalnosti "Sa nama na putu“, a time i mogućnost da uživa u mnogobrojnim pogodnostima koje pruža ovaj NIS-ov program lojalnosti.

Program "Sa nama na putu“ potrošačima omogućava prikupljanje bonus poena pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, a korisnici kartice sakupljene poene mogu da koriste za umanjenje računa prilikom naredne kupovine na maloprodajnim objektima NIS-a i na taj način ostvare brojne uštede.

Pored osnovnog benefita, uz karticu su dostupne i dodatne pogodnosti, veći broj bonus poena na brendirana goriva i na određene artikle dopunskog asortimana.

Više informacija o samom programu dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

20 h

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

3 h

Podeli: