Četvrtak, 05.09.2013.

08:08

Bez gužvi, ali i dalje blokada puta

Na granici su zadržavanja oko 30 minuta, a zbog štrajka poljoprivrednika i jutros su blokirani putni pravci Velika Plana -Smederevo i Velika Plana - Žabari.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, van gradskih sredina saobraćaj je umerenog intenziteta i obavlja se po suvim kolovozima, a nakon prohladnog jutra, vozače tokom dana očekuju povoljne vremenske prilike za obavljanje saobraćaja.

Svim vozačima se savetuje da, ukoliko planiraju putovanje prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

Ukoliko se u vožnji pojave nepredviđene smetnje ili kvar na vozilu, radi bezbednosti treba pomeriti vozilo na neko bezbedno proširenje pored puta, obavezno postaviti trougao i obući reflektujući prsluk.

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Lazarevačkom drumu u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: