Tehnopolis

Utorak, 05.10.2010.

13:18

Ovog vikenda četvrti BlogOpen

Četvrti BlogOpen, najveći regionalni skup blogera, ove godine održava se u Novom Sadu, 9. i 10. oktobra.

Izvor: B92

Default images

Kako organizatori nadove, BlogOpen iz godine u godinu zadržava svoj jedinstven pristup konferencijskom radu i ozbiljnu neobaveznost za sve, potencijarući fenomen online zajednice.

U radnom delu ovogodišnje konferencije glavne teme će se odnositi na blog, načine, razloge i vrste korišćenja, na potencijal bloga kao moćnog pokretača društvenih promena, na blog i društvene medije kao poligone za poslovni život kompanija. Što se radionica tiče, one će ponuditi lake pripremne vežbe za statične kancelarijske poslove kojima se većina bavi, kao i ponuditi program naprednog korišćenja servisa Twitter u poslovne i lične svrhe.

Zainteresovani se i dalje mogu prijavljivati, a to mogu učiniti i na dan konferencije, a osim putem streama, oni koji ne budu fizički prisutni, ovogodišnji BlogOpen mogu pratiti na Twiteru uz zvanični nalog manifestacije, @Blogopen i putem hashtaga #BlogOpen, na Facebook stranici, ali i na različitim blogovima preko kojih će blogeri izveštavati.

U protekle četiri godine kroz predavanja i radionice je prošlo skoro 1000 učesnika, a online je manifestaciju pratilo više hiljada. Dodante informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

41 min

Podeli: