Subota, 23.09.2017.

14:07

Vip Adria Liga – Kliktech i x25 Marvo očekivano pobedili

Prvi dan Vip Adria Lige završio se pobedom favorita. Posle dva odigrana meča prov kola, Kliktech i x25 Marvo izjednačeni su na prvom mestu sa po jednom pobedom i ukupnim rezultatom od 2-0.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Vip Adria Liga – Kliktech i x25 Marvo očekivano pobedili

Iako su imali uloge favorita, Kliktech i x25 Marvo nisu baš u potpunosti opravdali tu ulogu. Kliktech i RuR odigrali su derbi prvog kola koji je bio porpilično uzbudljiv. Pre ulaska u kasniji deo gejma, RuR je imao prednost, ali im je falio jedan korak agresivnosti i odlučnosti da tu prednost izguraju do samog kraja. Neodlučnost i taktika čekanja da protivnik napravi prvi korak rezultirala je povratkom Kliktecha u mečeve što je totalno preokrenulo tok cele serije i Kliktech je pobedio sa 2-0. Slična situacija desila se i u drugom meču prvog dana. Kvalifikant Ancestral imao je prednost, ali je ekipa delovala nedovoljno uigrano, što su igrači x25 Marva iskoristili i posle malo lošijeg starta uspeli da dođu do pobede. Ostaje utisak da obe pozvane ekipe mogu i moraju bolje ako žele ostvariti najbolji mogući rezultat.
Drugi dan otvara meč između drugog i trećeg kvalifikanta, Crvene Zvezde i ekipe Sigurno Sigurno. Ovo je prvi zvanični meč ekipe koja predstavlja naš najtrofejniji fudbalski klub, roster izgleda obećavajuće, ekipa je naporno trenirala i predviđa im se dobar plasman. S druge strane ekipa Sigurno Sigurno u svojoj postavi ima Hamzonija, bivšeg mid lejnera RuRa, i Stefana Nikolica u džungli zajedno sa 3 rookie igrača, pa je pitanje koliko daleko ova ekipa može dogurati na ovom turniru. Meč koji zatvara kolo biće repriza prvog meča LSL lige u kojem su snage odmerili Asus Rog Elite i Bontech. Prvi i do sada jedini meč ove dve ekipe završio se 2-0 u korist Asusa, ali je Bontech pružio veliku borbu i čak bio na korak od pobede. Od tada je prošlo skoro 3 meseca, pa je ovo prava prilika da Bontech pokaže koliko su napredovali.
Kao i u petak, subotnji mečevi igraju se od 19h, a mečeve možete ispratiti na LoL Vip Adria League Twitch kanalu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: