Veliku akciju Superžene i projekta #kakosi podržale i poznate ličnosti FOTO

Na Superženi i u okviru projekta #kakosi, očekuje vas akcija "Budi bolja, budi bolje" koja u fokus stavlja zdravlje žena. A do tada - malo vas izveštavamo o pripremama same akcije.

Zdravlje

Izvor: B92

Utorak, 10.05.2022.

14:17

Veliku akciju Superžene i projekta #kakosi podržale i poznate ličnosti FOTO
Foto: Inside Creative House/Shutterstock

Uskoro na portalu B92.net, kao odgovornom mediju, imaćete prilike da pročitate ispovesti žena koje su imale teško razdoblje u životu, koje su se susretale sa krizama, koje su se izborile sa teškim bolestima...

Pre nego što počnemo sa objavljivanjem ispovesti, otkrićemo vam da smo danas u studiju TV Prva, imali snimanje sa poznatim dama, našim ambasadorkama, koje su podržale projekat.

Razgovarali smo sa pevačicom Anom Stanić i voditeljkom Anom Mitić i njihove priče očekuju vas u narednom periodu.

Ana Stanić je govorila je o tome kada joj je bilo teško u životu, a pričala je i o "mehanizmima" uz kojih je uspela da prevaziđe te momente.
Foto: M.M.
Takođe, pored Stanićeve na snimanju je bila i Ana Mitić sa kojom su pričale urednice Jelena Janković i Marija Mićanović.
Foto: M.M.
Još uvek vam nećemo u potunosti otkriti o čemu je reč... zato ostanite sa nama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: