Ponedeljak, 12.02.2024.

15:11

Incident na magistrali kod Nove Varoši: Oštećen automobil, velika opasnost preti na ovom putu FOTO

Na magistralnom putu Nova Varoš – Prijepolje došlo je do saobraćajnog incidenta kada se veća količina kamenja obrušila na kolovoz i oštetila automobil.

Izvor: RINA

Incident na magistrali kod Nove Varoši: Oštećen automobil, velika opasnost preti na ovom putu FOTO
Foto: RINA

"Incident se dogodio nedaleko od Bistrice na putu od Nove Varoši prema Prijepolju kod tunela, kada je stena, usled odrona, pala na put i oštetila automobil koji je prolazio. Srećom, vozač je prošao bez povreda, ali je vozilo pretrpelo značajnu materijalnu štetu. Ovaj incident je podsetnik na opasnosti od odrona duž puteva, posebno u područjima gde su stene prisutne", kaže za Rinu jedan od očevidaca.

Jaka kiša, koja je u nedelju padala na području Nove Varoši i Prijepolja, pokrenula je brojne odrone duž saobraćajnica u ovom kraju.

"Naročito je kritična deonica od Kokinog Broda do Gostuna i graničnog prelaza sa Crnom Gorom. Manjeg odrona bilo je i na putu od Bistrice prema Priboju", dodaju vozači koji su se našli na mestu odrona.

Nadležne ekipe su odmah izašle na mesto odrona i uklonile veliku količinu kamenja, a na vozače se apeluje da budu oprezni u kanjonima i usecima.
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: