Utorak, 05.12.2023.

19:52

Na snazi meteorološko upozorenje: Opasna pojava, a onda...

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje koje se odnosi na područje jugozapadne i istočne Srbije.

Izvor: B92

Na snazi meteorološko upozorenje: Opasna pojava, a onda...
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Naime, rhmz upozorava na veoma opasnu pojavu, a to je ledena kiša, koja može biti izuzetno nezgodna za vozače, kojima se savetuje pojačan oprez.

RHMZ za sutra ujutro najavljuje na jugozapadu, a posle podne i uveče ponegde na istoku Srbije lokalnu pojavu kiše, koja će se lediti na tlu.

U sredu i četvrtak sneg

U toku noći na severu, zapadu i jugozapadu ponegde sa slabom kišom ili susnežicom, a na planinama sa slabim snegom, navodi RHMZ.

U toku noći i sutra ujutro i pre podne u košavskom području duvaće umeren i jak, na jugu Banata olujni jugoistočni vetar. Sutra posle podne slabljenje vetra.

Sutra i prekosutra (06 - 07.12.) oblačno i hladno sa temperaturama na granici kiše i snega, pa se u nižim predelima očekuju mešovite padavine, a na planinama sneg uz ponovno stvaranje ili manje povećanje visine snežnog pokrivača. Snežni pokrivač će se kratkotrajno formirati ponegde i u nižim predelima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: